Mahtipontista black metalia perinteitä kunnioittaen: Malignamentin odotettu debyyttialbumi Kaaoszinen ensisoitossa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 23.9.2021

Kotimainen black metal -yhtye Malignament ilmestyi kuin tyhjästä vuonna 2019 ja julkaisi kahdesta kappaleesta koostuneen ensimmäisen demonsa. Vaikka kyseinen demo onkin kestoltaan lyhyt, sen tarjoama raivoisa, täysikaasuinen materiaali herätti samantien Primitive Reactionin mielenkiinnon, ja yhteistyön seurauksena bändin debyyttialbumi ”Hypocrisi Absolution” näkee yön pimeyden 24. syyskuuta.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Siinä missä yhtyeen uran ensimmäinen demo jo ennakoi Malignamentin voimakkaasta potentiaalista, tarjoilee ”Hypocrisis Absolution” suoran hyökkäyksen helvetin porteille. Aivan kuten ensimmäisessä demossa, on myös duon debyyttialbumissa monia piirteitä, joista suomalainen black metal tunnetaan ja yhtye maksimoi sen demon lihaksiston, joka muuttui matkan varrella myös hieman tunnelmallisemmaksi. Malignamentin iterointi on kuitenkin selkeästi kotimaisia muita genren yhtyeitä mahtipontisempi ja lämpimämpi – suorastaan kiehuva, kuten miekka, joka on juuri nostettu takomosta. ”Hypocrisis Absolution” on selvä todiste puhtaasta ja ylpeästä perinteestä, joka on tehty kunnioituksella ja uhmauksella.

Kaaoszine yhteistyössä yhtyeen sekä Primitive Reactionin kanssa tarjoaa lukijoilleen nyt mahdollisuuden kuunnella yhtyeen tulevan debyyttialbumin ennakkoon kokonaisuudessaan sivustollaan. Voit kuunnella albumin tästä: