Manowarin Hartwall Areenan keikka siirtyy päivällä – Uusi päivä 3.4.2022

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 12.1.2022

Vuonna 1982 Battle Hymns -esikoisalbuminsa julkaissut metalliylpeys Manowar suuntaa ensi vuonna mittavalle ja majesteetillisesti nimetylle Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour ’22 -juhlakiertueelle, joka saapuu myös Suomeen Helsinkiin Hartwall Areenalle. Aiemmin ilmoitettu keikkapäivä siirtyy päivällä, ja uusi päivä on 3. huhtikuuta. Liput Suomen-keikalle tulevat myyntiin tänä perjantaina kello 10.00 Ticketmasterissa. Kaikki tulevan kiertueen päivämäärät julkaistaan täällä.

Kuukausittain yksinomaan Spotityssä liki 700 000 kuuntelijaa keräävällä Manowarilla on todella monta syytä juhlaan debyyttialbumin juhlavuoden ohella: ”Fighting The World” -albumi täyttää 35 vuotta, ”The Triumph Of Steel” 30 vuotta, ”Warriors Of The World” 20 vuotta, ”Gods Of War” 15 vuotta sekä ”The Lord Of Steel” juhlii kymmenvuotista olemassaoloaan.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Vuonna 1980 New Yorkin Auburnissa perustettu heavy metal -ylpeys merkittiin vuonna 1984 Guinnessin ennätysten kirjaan yhtyeenä, joka soitti maailman äänekkäimmän keikan. Sittemmin bändi on rikkonut oman ennätyksensä jo kahdesti! Bändillä on hallussaan myös maailmanennätys ajallisesti pisimmän heavy metal -konsertin järjestämisestä Bulgarian Kavarna Rock Fest -tapahtumassa vuonna 2008. Mittaa tuolla keikalla oli viisi tuntia ja yksi minuutti.

Yli 20 miljoonaa albumia urallaan myynyt Manowar on nauttinut kulttimainetta mittavalla urallaan alusta alkaen, eikä vähiten tinkimättömän asenteensa sekä unohtumattomien sloganiensa vuoksi, näistä jälkimmäisistä muistetaan esimerkiksi ”Death to false metal”. Bändi nähdään ennen Suomen-keikkaansa Tallinnassa.

Olemme innoissamme päästessämme palaamaan viimein Suomeen ja Viroon, joiden manowaristien voima, vahvuus ja uskollisuus on legendaarista! He ovat joutuneet odottamaan vuosia, ja nyt tuo odotus palkitaan vertaansa vailla olevalla voimalla”, Joey DeMaio lupaa ja jatkaa: ”Saavumme isoimmalla kiertueproduktiollamme koskaan, ja settilista murskaa jokaisen, joka ei ole kyllin vahva todelliselle metallille!

Manowar on:
Joey DeMaio
Eric Adams
Anders Johansson
E.V. Martel

Liput Hartwall Areenan keikalle tulevat myyntiin 14. tammikuuta kello 10.00 Ticketmasterissa.
Lippujen hinta alkaen 89€.

facebook.com/manowar
instagram.com/manowarband_official
twitter.com/manowar

Manowar
CRUSHING THE ENEMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR ’22
Hartwall Areena
3.4.2022
Liput alk 89€
Suosittelemme tilaisuudessa korvatulppien käyttöä.