Manowarin Suomen-keikka siirtyy huhtikuulta

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 31.1.2022

Monissa Euroopan maissa voimassa olevien rajoitusten vuoksi Manowar on siirtänyt Manowar Crushing The Enemies of Metal Anniversary Tour ’22 kiertueen. Suomen konsertin uusi päivämäärä ei vielä ole selvillä, mutta uusi keikkapäivä julkaistaan ​​mahdollisimman pian. Joey DeMaio kertoo yhtyeen päätöksestä siirtää kiertuetta seuraavaa:

”Olemme valmiita, halukkaita ja pystymme aloittamaan alun perin suunnitellusti, mutta epävarmuutta on liikaa koska monissa maissa on rajoituksia meneillään ja niitä mahdollisesti jatketaan. Meidän kiertue vaatii valtavasti organisointia ja valmistelua useita kuukausia etukäteen. Uskomme, että uudet keikkapäivät takaavat sen, että suuren mittakaavan live-esityksiä voidaan taas nauttia ilman huolta faniemme ja miehistömme terveydestä ja hyvinvoinnista. Etsimme edelleen uusia päivämääriä jäljellä oleville huhtikuun näytöksille ja uskomme, että saamme pian kerrottua uutisia näistä. Olemme yhtä pettyneitä kuin fanimme näistä välttämättömistä muutoksista. Sillä välin julkaisemme muutamia yllätyksiä kiittääksemme teitä jatkuvasta uskostanne ​​ja työstämme uutta musiikkia ja vielä mahtavampia hetkiä varten tulevia esityksiä varten!”

Kaikille faneille, jotka ovat ostaneet liput Manowarin Hartwall Arenan keikalle – pitäkää liput tallella! Aiemmin ostetut liput tulevat käymään uutena keikkapäivänä sellaisenaan. 🔥

Ticketmaster on yhteydessä lipun ostaneisiin, ja kun uusi keikkapäivä on selvillä, liput on mahdollista palauttaa mikäli uusi päivämäärä ei sovi.