Manse Psych Festin ohjelma on nyt valmis

Kirjoittanut Niko Kuusela - 11.6.2022

Manse Psych Fest tekee paluun Tullikamarille 16. syyskuuta 2022. Yksipäiväisen festivaalin ohjelma on viilattu viimeiseen tikkiin – nyt ei enää auta kuin toivoa, että kesä vaihtuu syksyyn ja ÄKKIÄ!

Tampereen Tullikamarilla järjestettävän minifestivaalin ensimmäiset artistijulkistukset olivat maailman pelottavimmaksi bändiksi tituleerattu Oranssi Pazuzu, omaehtoisessa mikrokosmoksessaan operoiva vaihtoehtoryhmä Richard Dawson & Circle, vanhan koulukunnan psykedeliasävytteistä jytärokkia todentava Seremonia sekä yksi Suomen arvostetuimmista shoegaze-yhtyeistä Radio Supernova!

Nyt ohjelma on kokonaisuudessaan valmis. Jo valmiiksi kovaan joukkoon kun lisätään klassista psykerockia, progea ja folkia yhdistelevä Rosalie Cunningham, suomalaisen psykedeelisen rockin kuumimpiin nimiin kuuluva Polymoon ja hurjasta livestään tunnettu Mara Balls, on kertakaikkiaan ihmeellistä, jos Tullikamarin rakenteet pysyvät paikallaan.

Manse Psych Fest tuo jälleen Tullikamarin syksyyn psykedeelisen musiikin kaleidoskooppisen kirjon psykerokista shoegazeen, krautrockin kautta stoneriin ja siitäkin edemmäs! Pakkahuoneen ja Klubin lavoilla nähdään illan aikana pelkkää timanttia!

Liput alk. 32,50 € Tiketistä ja Lippupisteestä
Tiketti
Lippu.fi