Marilyn Manson - Rockfest 2018

Marilyn Manson ei aio kiistää tai tunnustaa syyllisyyttään New Hampshire-tapauksessa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.7.2023

Vuonna 2021 raiskaussyytösten keskellä vellovasta kauhurokkari Marilyn Mansonista annettiin pidätysmääräys. Mansonia kohtaan nostettiin kaksi syytettä lievästä pahoinpitelystä. Syytökset juontavat juurensa Mansonin vuoden 2019 konserttiin Bank of New Hampshire Pavilionissa, missä Manson väitetysti sylkäisi konsertin videokuvaajaa päin.

Nyt Mansonin odotetaan Associated Pressin mukaan jättävän kiistämättä syytteet tai myöntämättä syyllisyyttään. Kyseessä on niin kutsuttu nolo contendere -syyteneuvottelu. Manson maksaisi tämän seurauksena 1200 dollarin sakon ja suorittaisi 20 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Tuomarin on hyväksyttävä syyteneuvottelu, joka on määrä tapahtua tänään torstaina Belknapin piirikunnan ylioikeudessa. Tämä tapahtuu sen sijaan, että ennen 7. elokuuta pidettäväksi suunniteltua oikeudenkäyntiä järjestettäisiin viimeinen esitutkintakuulustelu.

Manson on vihjaillut palaavansa takaisin musiikin pariin oltuaan pitkään musiikillisella tauolla. Tauon syynä ovat lukuisat syytökset, joita muusikkoa kohtaan on esitetty eri naisten toimesta.

Luetuimmat

Uusimmat