Marilyn Manson julkaisi lausunnon hyväksikäyttösyytöksistään: ”Viimeaikaiset syytökset ovat suuresti vääristeltyjä”

– Rockfest 2018

Shokkirokkari Marilyn Manson on joutunut nopeasti myrskyn silmään, kun näyttelijä Evan Rachel Wood syyttää häntä hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä. Myös Mansonin entinen kiertueteknikko ja henkilökohtainen avustaja Dan Cleary on puoltanut väitteitä sosiaalisessa mediassa.

Syytösten jälkeen Mansonin levy-yhtiö Loma Vista Recordings lopetti yhteistyön muusikon kanssa. Yhtiö vetoaa Woodin sekä muiden naisten kertomuksiin Mansonin harjoittamasta hyväksikäytöstä.

Nyt Manson itse on julkaissut sosiaalisessa mediassa lausunnon liittyen häntä koskeviin syytöksiin. Manson kiistää syyllisyytensä ja pitää väitteitä ”suuresti liioiteltuna”.

”Luonnollisesti niin minä kuin taiteenikin olemme keränneet aina kiistanalaisuutta magneetin lailla, mutta nämä viimeaikaiset syytökset ovat suuresti vääristeltyjä. Intiimit suhteeni ovat aina olleet täysin suostumuksellisia samanhenkisten kumppaneiden kanssa. Se on totta riippumatta siitä, miksi ja miten jotkut nyt päättävät tuoda valheellista totuutta ilmi”, Manson kirjoittaa.

Kommentoi julkaisua