Marilyn Manson tuomittiin maksamaan 1200 dollaria korvauksia ja suorittamaan 20 tuntia yhdyskuntapalvelua

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 19.9.2023

Shokkirokkari Marilyn Manson saapui 18. syyskuuta New Hampshiren oikeussaliin käsittelemään konsertissaan sattunutta välikohtausta. Vuonna 2019 Mansonin keikalla kyseisessä osavaltiossa hän sylkäisi videokuvaajaa päin, joka nosti syytteen laulajaa vastaan. Lisäksi Mansonia syytettiin myös toisella kertaa sylkäisseen räkää kuvaajan kasvoille.

Vuonna 2021 Mansonin lakimiehet olivat vedonneet siihen, että Manson tunnetaan shokeeraavista keikoistaan ja esiintymisistään, joissa voi lentää erilaisia eritteitä. Tuomari ei kuitenkaan hyväksynyt kyseistä selitystä.

Manson oli hyväksynyt syyteneuvottelun, jossa hän ei myöntänyt tai kiistänyt yhtä syytettä, jotta toisesta syytteestä luovuttaisiin. Tunnustuksen seurauksena Mansonille on määrätty 1200 dollarin sakko, ja lisäksi häntä odottaa 20 tuntia yhdyskuntapalvelua, jota hänen on suoritettava kuuden kuukauden ajan.

Manson on vihjaillut palaavansa takaisin musiikin pariin oltuaan pitkään musiikillisella tauolla. Tauon syynä ovat lukuisat syytökset, joita muusikkoa kohtaan on esitetty eri naisten toimesta.

Luetuimmat

Uusimmat