Marras lievittää vieroitusoireita uudella singlellään “Viiva” ja tarjoaa ensimmäisen maistiaisen ilmaiseksi

Kirjoittanut Niko Kuusela - 13.9.2022

Kuopiolainen metalliyhtye Marras käsittelee uudella “Viiva”-singlellään riippuvuuksia ja niiden kanssa taistelua. Sävellysruuvi on kiristetty ääriasentoon, ja uusi materiaali on selkeä soundillinen askel eteenpäin. Kuitenkaan yhtyeelle ominaisia raivokkaita säkeistöjä ja tarttuvia kertosäkeistöjä ei tästäkään kappaleesta puutu. Lopeta siis vieroitusoireissa kärvistely, väännä volumet kaakkoon ja täräytä “Viiva” tajuntaasi.

Kappale on huumaava ensipuraisu, mutta kuuntele vastuullisesti – tätä herkkua on enemmänkin luvassa. Syksyn ja loppuvuoden mittaan ulos tulee lisää uutta materiaalia, joten kannattaa pysyä linjoilla. Näidenkin osalta miksaajana, masteroijana ja tuottajana toimii Juho Koskinen.

“Edellinen EP ’Henkilökohtainen helvetti’ sai erinomaisen hyvän vastaanoton. Spotifyssä biisejä on kuunneltu jo lähes 150 000 kertaa. ’Tyhjä käsi’ onnistui hetken olemaan jopa yksi Suomen viraaleimmista biiseistä. Tämän edellisen julkaisun ajankohta ajoittui kuitenkin keskelle pandemiaa ja keikoilla ’HKH:n’ biisejä ei päästy sattuneesta syystä esittämään. Nyt toivotaan, että kulkutaudit eivät tällä kertaa tule keikkailun tielle”, toteaa yhtyeen Antti-Jussi Sivenius.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Yhtyeen voi nähdä esiintymässä The Circus Kuopion lavalla lauantaina 1. lokakuuta. Mukana myös Licuation ja Se, Josta Ei Puhuta.