Marras nostaa kierroksia uudella singlellään “Parasiitti” ja kellottaa pohja-ajan

Kirjoittanut Niko Kuusela - 5.2.2023

Kuopion aito ja oikea Marras aloittaa vuoden 2023 väkevästi julkaisemalla uuden singlen “Parasiitti”. Biisissä käsitellään salaliittoja ja kaninkoloon putoamista. Eläköön jokainen omassa kuplassaan ja uskokoon niihin totuuksiin, joita haluaa kuulla. “Parasiitti” tarjoilee avokätisesti blast beatia ja edustaa takuulla raskainta Marras -materiaalia. Myös bändille ominaiset elementit ovat kasassa: säkeistöissä on raivoa ja kertosäkeistä löytyy korvamatopotentiaalia. Menneen talven vaikut todellakin karistetaan nyt tärykalvoilta.

Singlen miksasi ja masteroi kappaleen taiteellinen tuottaja Juho Koskinen. Kansitaiteesta vastasi jälleen yhtyeen rumpali Aaro Lappalainen.

“”Parasiittia” on soitettu ja testattu syksyn keikoilla ja se on saanut yleisössä jo hyväksyviä päännyökkäyksiä. Biisiä tullaan ihan varmasti kuulemaan myös tulevilla keikoilla”, toteaa kitaristi Miikael Vartiainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Onko tämä mielestäsi raskainta Marrasta koskaan? Kuuntele itse, ja ota selvää! Jos materiaali maistuu, niin levitä sanomaa!