Marty Friedman ei sulje pois mahdollista uutta esiintymistä Megadethin kanssa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 3.3.2023

Yhdysvaltalainen thrash metal -legenda Megadeth soitti hetki sitten konsertin Japanissa. Lavalle nousi vierailevana tähtenä bändin entinen kitaristi Marty Friedman, joka esiintyi yhtyeen kanssa viimeksi 23 vuotta sitten.

Kokemus oli ilmeisesti mieluinen, sillä Friedman ei aio sulkea pois sitä mahdollisuutta, että hän esiintyisi vielä enemmänkin yhtyeen kanssa.

”Me [Megadeth ja Friedman] soitamme molemmat Wacken Open Air -festivaaleilla Saksassa tänä kesänä, joten eihän sitä koskaan tiedä”, kitaristi vihjailee tuoreessa Guitar Worldin haastattelussa.

”Kyse on vain siitä, että tekee jotain, jolla on merkitystä. Merkitystä heille ja merkitystä minulle. Joten Budokan oli tavallaan selvä asia. Mutta jos jotain sellaista tulee, joka olisi hyvä asia heille ja hyvä asia minulle ja lisäisi sille arvoa, niin sitten olen sen kannalla. Mitä minuun tulee, heidän bändinsä on tällä hetkellä niin hyvässä vauhdissa, etten voi kuvitella heidän tarvitsevan minua mihinkään. Mutta Budokan oli mahtava. Tulevaisuudessa on muitakin juttuja. Oveni on auki ja olemme hyvissä väleissä, ja rakastan kaikkia bändin kavereita.”