Masis Breweryn ja Sori Brewingin yhteistyönä tehty uusi olut juhlistamaan Diablo-yhtyeen kiertuetta

Kirjoittanut Atte Itkonen - 5.4.2024

Masis Brewery tiedottaa: espoolainen Masis Brewery ja tallinnalainen Sori Brewing ovat tehneet yhteistyössä huhtikuussa myyntiin tulevan suomalaisen Diablo-yhtyeen oluen.

Diablon albumi ”Eternium” täytti alkuvuodesta 20 vuotta. Tätä juhlistetaan kymmenen keikan E20 – Eternium exclusively! -kiertueella ja asiaankuuluvalla oluella nimeltään Black Swan, joka on myös kappale ”Eternium”-levyllä. Olut on vaniljalla, tonkapavuilla ja kahvilla maustettu 8-prosenttinen pastry stout. Masis Breweryn pääomistaja ja oluen tuotannosta vastaava Janne Palo kertoo:

“Masis Brewery on ollut mukana metallimusiikin skenessä jo aiemmin Omnium Gatherumin kanssa tehdyn oluen tiimoilta sekä oman Masis Beer & Metal -tapahtumien kautta. Tämä olut on upeaa jatkoa Masiksen ja metallimusiikin yhteisellä taipaleella. Pastry stout on astetta erilaisempi bändiolut, joten oli todella mielenkiintoista olla mukana tekemässä tätä yhteistyötä.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Diablo-yhtyeen Heikki Malmberg oli mukana suunnittelemassa olutta:

“Kun minulle ehdotettiin mahdollisuutta lähteä suunnittelemaan olutta Masis Breweryn ja Sori Brewingin kanssa, niin eihän siitä voinut kieltäytyä. Diablolla on ollut jo aiemmin kaksi tymäkkää stoutia markkinoilla, joten tällä kertaa halusin lähteä karvan verran eri suuntaan. Oluttyyppi pysyi samana, mutta nyt asteltiinkin jälkiruokapöytään, kuitenkaan tanakkaa runkoa unohtamatta.”

Olutta on ensimmäisen kerran saatavilla kiertueen ensimmäisillä keikoilla 5.4.2024 Logomossa Turussa ja 6.4.2024 Kulttuuritalo Nuijamiehessä Lappeenrannassa. Lisäksi sitä on saatavilla Masis Breweryn panimokaupasta Keran Halleilla (Karamalmintie 2, 02630 Espoo).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat