Mastodon

Mastodon-rumpali Brann Dailorin mukaan moni niistä, jotka ostivat liput bändin syksyn 2021 kiertueelle jättivät tulematta paikalle

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.3.2022

Koronavirus on jo muutaman vuoden ajan kurittanut tapahtuma-alaa ja tehnyt kiertävien bändien työstä lähes mahdotonta. Syksyllä 2021 iski uusi omikron-variantti, joka vaikutti selvästi keikalle saapuviin ihmisiin ja järjestettäviin konsertteihin.

Progressiivista metallia esittävän Mastodonin rumpali Brann Dailor kertoo Metal Mayhem Rocin haastattelussa, että syksyllä 2021 yhtyeen kiertueen konsertteihin jätti tulematta moni lipun ostanut henkilö.

”Me kastoimme varpaamme kiertuemaailmaan. Mielestäni se meni aika hyvin. Mutta oli silti paljon… Omikron-muunnos oli juuri tullut, joten oli myyty paljon lippuja, mutta ihmiset eivät vain tulleet, vaan jäivät kotiin. Se oli aika hullua. Tarkoitan, että keikat olivat hienoja ja ne olivat melko täynnä, mutta promoottorit huomasivat, että ihmiset ostivat lippuja eivätkä vain tulleet, koska he pelkäsivät… Ilmeisesti meidän alamme on viimeinen, joka palaa. Se on vähän niin, että kerätään tuhansia ihmisiä yhteen huoneeseen ja laitetaan heidät todella lähelle toisiaan. Joten jos COVID hermostuttaa, se ei ole sinua varten. Lisäksi monet ihmiset ovat yhä rokottamattomia eivätkä halua rokotuttaa itseään. Useimmissa konserteissa sinun on todistettava, että olet rokotettu, jotta pääset sinne. Joten se on vielä tällä hetkellä aika vaikeaa.”