Matero iskee taivaan sirpaleiksi uusimmallaan

Kenen sanaan voit luottaa?

Joskus huomaamme, kuinka olemme kulkeneet jonkun toisen talutusnuorassa kuin tahdottomat, sokeat koirat. Tänä päivän meitä ohjailevat monikansalliset mediatalot ja viihdealan yritykset, jotka ovat rakentaneet ansaintalogiikkansa aivokemioidemme varaan. ”Sielunsini” on laulu kyseenalaistamisesta, toisten motiivien arvioinnista sekä toistuvan  miksi-kysymyksen esittämisestä niin muille kuin varsinkin itselle.

Materon aiemmat julkaisut ”Aseeton”, ”Ruosteinen poika”, ”Pintatyyni”, ”Kelosydän”, ”Mielenmurtaja” ja ”Pirunviulu” nostettiin Spotifyssa muun muassa Uuden musiikin, Suomirock tänään ja Rock ei ole kuollut -listoille. Biisit ovat keränneet Spotifyssa ja Youtubessa yhteensä kymmeniä tuhansia kuuntelukertoja. Datan mukaan musiikki iskee erityisesti 35-55 vuotiaille musiikin kuluttajille isoimmissa kaupungeissa. Kuuntelijoille uppoaa muun muassa Ellips, Trio Niskalaukaus, Stam1na ja Kotiteollisuus. Matero myös aktivoituu keikkalavoille uuden kokoonpanon myötä 2020.

Matero = Petri Matero

Aito maaltamuuttaja, helsinkiläistynyt kajaanilainen markkinoinnin ryskämies, joka taiteilee kolmen tyttären isän ja rokkarin roolien välillä, useimmiten välittämättä muiden mielipiteistä, mutta silti kunnioittaen niitä.

Musiikin lisäksi Matero vaikuttaa monessa: järjestäjänä Helsinki Tonefest -musiikkitapahtumassa, musiikkimarkkinoijana sekä managerina Raate Music -yrityksessään, hallitustyöskentelyssä Pelastakaa Lapset -järjestössä ja monipuolisesti markkinoinnin ja sponsoroinnin verkostoissa sekä puhujana alan tilaisuuksissa. Matero on myös Arvo Guitarsin perustaja sekä sarjayrittäjä.

Kommentoi julkaisua