Max Cavalera iloitsee veljensä kanssa musisoimisesta: ”Luulen, että olemme yksi harvoista pystyssä olevista bändeistä, joissa on vielä veljeksiä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.5.2022

Metallin historiasta löytyy bändejä, joissa on soittanut samaan aikaan veljeksiä. Legendaarisin sellainen lienee Pantera, jossa veljekset ”Dimebag” Darrell Lance Abbott ja Vincent ”Vinnie” Paul Abbott soittivat yhdessä, ja toinen esimerkki on ranskalainen Gojira, jossa soittavat Joe ja Mario Duplantier.

Brasilialaisessa metalliyhtye Sepulturassa soittivat myös veljekset Max ja Igor Cavalera. Nyt esimerkiksi Soulflyssa vaikuttava Max kertoo iloitsevansa siitä, että saa edelleen musisoida veljensä kanssa tulevalla kiertueella, jolla kaksikko esittää Sepulturan klassikkoalbumit ”Beneath The Remains” ja ”Arise”.

Cavalera kertoo Full Metal Jackielle:

”Olemme nähneet monia hulluja asioita tapahtuvan, kun minä ja hän [Igor] olemme yhdessä lavalla, joita en toisinaan näe muiden bändieni kanssa. Se on siis hyvin ainutlaatuinen Maxin ja Igorin juttu. Se on niin siistiä. Luulen, että olemme yksi harvoista toiminnassa olevista bändeistä, joissa on yhä veljeksiä. Valitettavasti monet heistä eivät ole enää kanssamme, Dimebag ja Vinnie [Paul] ja Eddie van Halen ja Alex [Van Halen] ovat vain muutamia esimerkkejä. Tunnen itseni hyvin, hyvin onnekkaaksi, että olen yhä täällä ja Igor on yhä täällä ja voimme yhä tehdä tätä faneille ja itsellemme.”