Max Cavalera muistelee varastaneensa Sepulturan ensimmäisen mikrofonin pop-bändin laulajalta: ”Meidän piti tehdä sellaista paskaa selvitäksemme”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 16.6.2022

Brasilialaisen metallijätti Sepulturan uralle on mahtunut lukuisia sattumuksia. Nyt bändin entinen laulaja Max Cavalera kertoo yhdestä niistä Hardcore Humanism With Dr. Mike -podcastin Dr. Mike Friedmanin haastattelussa.

Cavalera kertoi, miten Sepultura sai ensimmäisen mikrofoninsa. Bändi ei suinkaan ostanut sitä kaupasta, vaan sai mikrofonin käsiinsä hieman kyseenalaisella tavalla.

”Jopa ensimmäiseen saamaani mikrofoniin liittyy kokonainen tarina. Teimme suunnitelman mennä katsomaan erästä pop-bändiä ilmaiselle keikalle kaupungilla, ja sanoimme: ’Tämä on suunnitelma. Kun lavalla on pimeää, joku teistä kusipäistä heittää minut lavalle. Minä hyppään ja nappaan mikrofonin, laitan sen housuihini ja hyppään takaisin yleisöön.’ Ja se vittu toimi. Hyppäsin lavalle, nappasin mikrofonin, tungin sen housuihini, hyppäsin takaisin, ja lähdimme pois. ’No niin, meillä on mikki. Kiitos pop-bändi.’ Meillä oli ensimmäinen mikrofonimme. Meidän piti oikeasti tehdä sellaista paskaa selvitäksemme .”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy