Max Cavalera paljastaa suosikki Sepultura-albuminsa ja sen, liittyisikö hän koskaan uudelleen bändiin: ”Minulla ei ole kristallipalloa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 28.7.2023

Tuoreessa Metal Hammer -lehden haastattelussa entinen Sepultura-muusikko Max Cavalera paljastaa, mikä bändin levyistä on hänelle itselleen kaikkein rakkain.

”Chaos A.D., koska kaikki oli meitä vastaan sillä levyllä. Grunge räjähti suosioon, eikä kukaan halunnut olla missään tekemisissä metallin kanssa. Teimme levyn, joka oli hyvin metallinen, ja myös siirtymä aikaisempien levyjen death- ja thrash-levyistä. Se oli erilainen tapa olla raskas. Ensimmäinen poikani syntyi, ja hänen sydämenlyöntinsä avaa levyn. Se oli maagista ja hyvin inspiroivaa aikaa”, Cavalera kertoo.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Lisäksi molemmilta Cavaleran veljeksiltä kysyttiin jälleen tuttu kysymys; palaisivatko he vielä Sepulturaan, mikäli kutsu kävisi?

”Olemme vähän kyllästyneet puhumaan tästä. Minulla on täysi halu soittaa Maxin kanssa, ja jos se tapahtuu oikeista syistä, se tapahtuu. Jos ei tapahdu, minulle sopii sekin”, Igor kertoo.

”Olemme niin tyytyväisiä nykyiseen toimintatapaan, etten näe siihen tarvetta”, Max lisää. ”Saattaa jopa olla parasta, että pidämme alkuperäisen pyhänä asiana. Mutta minulla ei ole kristallipalloa, joten en tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.”

Max ja Igor julkaisivat hetki sitten Cavalera-nimellä uudelleen äänitetyt versiot Sepulturan ”Bestial Devastation” -esikois-ep:sta sekä ”Morbid Visions” -debyyttipitkäsoitosta.

Luetuimmat

Uusimmat