Max Cavaleran mukaan Pantera ei ole sama asia ilman Abbottin veljeksiä: ”Sitä pitäisi kutsua jonkinlaiseksi tribuutiksi”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.2.2023

Tovi sitten entinen Sepultura-muusikko ja Soulflysta sekä Cavalera Conspiracysta tunnettu Max Cavalera ilmaisi tukensa Panteralle, joka palasi keikkalavoille kiertueen merkeissä.

Panteran live-kokoonpanossa vaikuttavat Phil Anselmon ja Rex Brownin ohella Zakk Wylde ja Charlie Benante, jotka korvaavat edesmenneet Dimebag Darrellin ja Vinnie Paulin.

Vaikka Cavalera antaakin tukensa Panteran paluulle, kokee hän kyseisen nimen käyttämisen hieman ristiriitaisena ottaen huomioon, että molemmat Abbottin veljekset ovat jo menehtyneet.

”Siinä on kaksi puolta, eikö niin? Se on niin vaikeaa, koska toisaalta ymmärrän, että fanit haluavat nähdä sen, ja siinä on edelleen jokseenkin suuri osa bändistä, mutta siitä puuttuu kaksi avaintekijää eli veljekset, jotka ovat minun silmissäni korvaamattomia. Joten se on vaikeaa. Se on todella vaikeaa”, Cavalera pohtii Rock Interview Seriesin haastattelussa ja jatkaa:

”Ainoa asia, joka on ehkä… On hieman outoa, että sitä kutsutaan vielä Panteraksi. Sitä pitäisi kutsua jonkinlaiseksi tribuutiksi Panteralle mielestäni. Se olisi ollut vähän enemmän kunnianosoitus niille kappaleille ja sille aikakaudelle. Koska minusta se ei ole Pantera ilman veljeksiä.”

Luetuimmat

Uusimmat