Mayhem sopimukseen Century Median kanssa: uusi albumi luvassa lokakuussa

Norjalainen black metal -legenda on tehnyt maailmanlaajuisen sopimuksen Century Media Recordsin kanssa ja suuntaa katseensa kohti tämän vuoden lopulla tapahtuvaa uuden albumin julkaisua sekä kiertuetta, joka ulottuu myös Suomeen.

Vuonna 1984 perustettu Mayhem on ehtinyt julkaista tähän mennssä viisi studioalbumia sekä oivan nipun muita julkaisuja, kuten EP-kokonaisuuksia sekä liveäänitteitä. ”De Mysteriis Dom Sathanas” -debyyttialbumia on luonnehdittu yhdeksi black metalin merkkiteokseksi kautta aikain, ja yhtye on jatkanut raja-aitojen venyttämistä koko uransa ajan. Innovatiivinen extreme metal -yhtye on yhyttänyt myös vahvaa visuaalista puolta niin live-esiintymisiinsä kuin levytyksiinsä.

”Mayhem kirjoittaa jälleen uuden luvun 35-vuotiseen historiaansa. Olemme innoissamme yhdistämässä voimiamme Century Median kanssa ja ahnaita näkemään mitä kaikkea yhteisvoimin saadaan aikaan tulevaisuudessa”, bändi kommentoi.

Mayhem julkaisee kuudennen studioalbuminsa 25. lokakuuta ja suuntaa Euroopan-kiertueelle yhdessä Gaahls Wyrdin ja Gostin kanssa. Suomessa yhtye nähdään kahdesti; Tampereen Pakkahuoneella 26.11. ja Helsingin Tavastialla seuraavana päivänä.

Liput tapahtumiin tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina 10. toukokuuta kello 9.00.

Ti 26.11.2019 – Pakkahuone, Tampere
Lipun hinta alk. 32,50 (Tiketti & Lippu.fi)

Ke 27.11.2019 – Tavastia, Helsinki
Lipun hinta alk. 34,50 (Tiketti)

www.thetruemayhem.com
www.facebook.com/mayhemofficial

Kommentoi julkaisua