Medeia ja Arion -yhtyeistä tutut muusikot yhdistivät voimansa ja versioivat Children of Bodomin ”Living Dead Beat” -kappaleen

Kirjoittanut Enni Lahtinen - 29.11.2023

Medeia-yhtyeen laulaja Frans Aalto, Arionin kosketinsoittaja Arttu Vauhkonen ja JJDoge-musiikkisivuston ylläpitäjä, kitaristi Karim Elbanna yhdistivät voimansa ja versioivat Children of Bodomin kappaleen ”Living Dead Beat”. Yhteisten tuttavien kautta yhteen päätynyt kolmikko aloitti keskustelut projektista yli vuosi sitten.

Muusikot kertovat projektista seuraavaa:

”Meidän mielestämme biisi edustaa Bodomin soundia todella hyvin. Siinä on kovia riffejä ja munaa, intensiteetti pysyy korkealla koko biisin ajan, soitossa on paljon koukkuja ja nyansseja sekä pitkä ja näyttävä instrumentali-osio. Vaikka yhteistä aiempaa projektia ei ollutkaan, kaikki olivat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Halusimme tehdä tribuutin Alexi Laiholle ja Children of Bodomille. Se on ollut erityinen yhtye meille kaikille ja niin monille muillekin”

Laulaja Frans Aallolta löytyy historiaa Children of Bodomin kanssa sillä hän keikkaili Medeian kanssa Bodomien lämppärinä vuonna 2015. Aalto kommentoi kappaletta laulajan näkökulmasta näin:

”En ole ikinä laulanut Bodomia aikaisemmin, koska Allulla oli niin omanlainen soundi ja erilainen laulutekniikka kuin mulla. Otin kuitenkin haasteen vastaan ja lähestyin siltä kannalta, että miltä minä kuulostaisin jos vetäisin tämän biisin. Biisissä on hyvät sanoitukset ja tavutukset, lainit on tosi mietittyjä. Oli ilo tulkita ja välittää omaa tunnetta niiden kautta”

Luetuimmat

Uusimmat