Medeia julkaisi uuden musiikkivideon

Medeia 2015Tamperelainen vaihtoehtometalliyhtye julkaisee tänään uuden ”Medeian Manning The Helm” EP:n. Yhtye on nyt julkaissut EP:n nimikkokappaleesta musiikkivideon ja voit katsoa sen tästä:

Viisi uutta kappaletta sisältävä on yhtyeen uuden laulajan Frans Aallon debyytti Medeian keulakuvana. Aalto on tunnettu myös satojatuhansia katselukertoja keräävänä Finowa-nimisenä YouTube -artistina, jonka omalla kanavalla on yli 25 000 tilaajaa.

”Medeia palaa Manning the helmin myötä takaisin juurilleen raskaan ja nopean turpaanvedon pariin. Bändin yli kymmenvuotinen elinkaari pitää sisällään siirtymän alkuvaiheen nopeista riffiräjähdyksistä raskaan moukaroinnin kautta aina melodiseen maalailuun. Nyt pyramidin huippu on saavutettu ja trendi on laskeva. Tylyimmät riffit ja isoimmat kertosäkeet ovat vasta tuloillaan”, kertoo yhtyeen kitaristi ja pääasiallinen biisintekijä Samuli Peltola.

Yhtyeen viimeisin kokopitkä, mm. Rotten Soundista tutun laulaja Keijo Niinimaan kanssa äänitetty ”Iconoclastic” ilmestyi vuonna 2013.

Manning the Helm -biisilista:
1. Manning the Helm
2. Barbarossa
3. Franpire
4. Born Enemy
5. Kings

Kommentoi julkaisua