Medeialta uusi musiikkivideo

Medeia 2015Metalliyhtye Medeia on julkaissut tänään Youtuben kautta musiikkivideon kappaleeseen nimeltä ”Franpire” liittyen. Voit katsoa yhtyeen tuoreen videon tästä:

Uusi single on toinen maistiainen tulevalta ”Manning The Helm” -ep:ltä, joka on samalla yhtyeen uuden laulajan Frans Aallon debyytti Medeian keulakuvana. Aalto on tunnettu myös Finowa-nimisenä YouTube -artistina, ja hänen kanavallaan on yli 25 000 tilaajaa. Aallon YouTube -videot ovat keränneet satojatuhansia katselukertoja.

”Franpire-sinkku nousee Fenixin lailla viime syksyisen tuhopolttoaallon tuhkista. Kokonaisuutena Frans Aallon mukaan nimetty sinkku on keväinen simaröyhtäys tylyn kesäjulkaisua odottelevan Manning The Helm EP:n rinnalla”, kommentoi yhtyeen pääasiallinen biisintekijä ja kitaristi Samuli Peltola.

Medeialle tyypilliseen tapaan kappaleen musiikkivideosta heijastuu suuri kontrasti sanoituksiin verrattaessa. Franpiren lyriikat käsittelevät rajakokemuksia, jotka kaikessa karuudessaan poikivat kuolemaa kosiskelevan, humoristisen vampyyriaiheisen videon.

Tulevan ep:n nauhoitukset eivät sujuneet aivan kommelluksitta. Yhtyeen saatua äänitykset valmiiksi, heidän studionsa ja harjoitustilansa Tampereella joutui tuhopolton kohteeksi. Bändin onneksi äänitetty materiaali säästyi liekeiltä, mutta miksaus ja masterointi pääsi jatkumaan rumpali Janne Putkisaaren toimesta vasta keväällä uusissa tiloissa.

www.medeiaband.com
www.facebook.com/medeiaband

Kommentoi julkaisua