Medeia On The Rocks (7)

Medeian Frans Aalto kertoo Jeff Watersin pyytäneen häntä Annihilatorin laulajaksi vuonna 2014

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 17.1.2020
Medeia On The Rocks (7)

Kotimaisen pitkän linjan metalliyhtye Medeian solisti Frans Aalto kertoi sosiaalisessa mediassa mielenkiintoisen faktan eräästä tarjouksesta, jonka hän sai taannoin. Aallon mukaan kanadalaisen thrash metal -suuruus Annihilatorin laulaja Jeff Waters oli pyytänyt häntä laulamaan ja myös mahdollisesti soittamaan kitaraa yhtyeessä vuonna 2014. Aallon mukaan hän kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta, koska olisi ymmärtävästi joutunut muuttamaan elämäänsä todella radikaalisti massiiviseen bändiin liittyessään.

”Joskus mietin, mitä olisikaan voinut tapahtua, mutta enimmäkseen ajattelen sen vain olleen todella hienoa, että eräs idoleistani tarjosi minulle työpaikkaa”, Aalto toteaa kirjoituksessaan.

Aalto kertoo Kaaoszinelle, että Jeff oli katsellut hänen cover-videoitaan YouTubesta, minkä jälkeen päätti ottaa mieheen yhteyttä. Kaksikko keskusteli asiasta Skypessä, ja he ovat olleet satunnaisesti yhteydessä aina tähän päivään.

”Bonuksena mainittakoon, että Jeff oli sanonut, että jos minä en tule laulamaan, niin hän ei ketään toista äijää hae, vaan laulaa sitten itse. Olin, että joopa joo. Mutta nykyäänhän hän laulaa itse!”, Aalto muistelee Kaaoszinelle.

Rytmikitaristin virkaa Annihilatorissa on toimittanut vuodesta 2015 asti Aaron Homma, ja Waters laulaa nykyään itse bändin vokaalit. Medeia julkaisi kehuja niittäneen ”Xenosis” -albuminsa vuonna 2019.