Medeian, Ratfacen, Pahan Ikonin ja Enragementin keikka siirtyy joulukuulle

Kirjoittanut Niko Kuusela - 22.6.2020

Medeian, Ratfacen, Pahan Ikonin ja Enragementin Tiivistämölle suunnitellulle keikalle on löytynyt korvaava päivämäärä. Uusi päivämäärä on perjantai 11. joulukuuta 2020. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voi liput palauttaa tämän linkin kautta 31. elokuuta mennessä: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Medeia on vuonna 2002 perustettu yhtye, joka tunnetaan hyvin teknisestä ja haastavasta death metalistaan. Illan pääesiintyjä on liki 20-vuotisen uransa aikana julkaissut viisi täyspitkää, joista viimeisin, Playground Musicin kautta julkaistu ”Xenosis”, näki päivänvalon puolitoista vuotta sitten tammikuussa. Yhtye on nähnyt suurin piirtein kaikki Euroopan maat lukuisten kiertueiden myötä mm. Children Of Bodomin lämppärinä, ja se on vakiintunut esiintyjänä kotimaisilla festivaaleilla.

Ratface on helsinkiläinen saunacore-yhtye, joka ei pahemmin esittelyjä kaipaa. Yli kymmenvuotisen uransa aikana yhtye on esiintynyt Suicidal Tendencies -yhtyeen lämppärinä Saksassa, kiertänyt Eurooppaa Stam1nan ja Bob Malmströmin kanssa sekä julkaissut neljä EP:tä ja täyspitkää, joista viimeisin, ”Peace Out”, julkaistiin tammikuussa. Lisäksi Tiivistämön lavalla nähdään nuorempaa verta, kun debyyttialbumiaan työstävä ja vuoden 2019 Tuskassa esiintynyt death/thrash-yhtye Pahan Ikoni sekä kolmella vokalistilla höystetty death metal -yhtye Enragement kantavat kortensa kekoon.

Luetuimmat

Uusimmat