Mega Therion -festivaali Korjaamolla lokakuussa

Helsingissä runsaat kaksi vuotta toiminut Club on niittänyt mainetta erityisesti omalaatuisella tyylillään sekoittaa ala- ja vastakulttuurimusiikkia sekä taidetta. Viikottaisten klubi-iltojen sekä satunnaisesti ympäri Helsinkiä järjestettyjen konserttien myötä Mega Therion on ollut mukana tuomassa uudenlaista klubikulttuuritarjontaa pääkaupunkiseudulle ja onkin luontevaa että klubi-illat saavat jatkoa kaksipäiväisen festivaalin muodossa.

Lokakuun lopulla Korjaamon Kulmasalissa ja Baarissa järjestettäville Mega Therion -festivaaleille on valikoitunut erikoinen sekoitus kansainvälisiä ja suomalaisia artisteja, jotka ovat välttäneet modernin populaarikulttuurin kliseet ja jotka luovat taidetta, joka liikkuu rituaalin ja musiikillisen ekstaasin rajamailla.

Klubi-illoista tuttuun tapaan festivaaleilla on tarjontaa useille aisteille. Perjantaina ja lauantaina Korjaamolla myydään teemoihin istuvaa kirjallisuutta, musiikkia ja taidetta, mukana mm. Salakirjat ja Svart Records. Festivaalin toisena päivänä Kaapelitehtaalla on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä, mm. Aura Noirille taidetta tehneen romanialaisen Costin Chioreanun ”Where Purgatory Ends” -näyttely, jonka yhteydessä on mahdollista kuulla näyttelyä varten sävellettyä soundtrackiä.

ESIINTYJÄT:

Musiikki ja mystiset rituaalit ovat nitoutuneet yhteen Arkau Eosin musiikissa. Kulttimainetta nauttiva ritualistinen ambient-akti nähdään Korjaamolla vuoden 2011 ainolla keikallaan. Amerikkalaisen Burial Hexin (USA) kauhuelektroninen musiikki valmistaa maailmaa Kali Yugan tulemiseen. Kosmisista soundeista perjantaina vastaa kotimaisen mystinen Ebheirt Thödol (Swri Shamaani).

Ranskalainen trio vakuutti monet viime kevään Roadburnissa raskaalla blackmetallin makuisella krautrockillaan. Lauantaina nähdään myös joukko suomalaisia tiennäyttäjiä: jo kolmannen massiivisen vinyyliteoksensa julkaissut , Spinefarmille juuri kiinnitetty ja underground death metallin tuoreisiin, mutta jo vahvasti ansioituneisiin kiistatta kuuluva .

Perjantai 28.10. 2011 – ”Unbinding Kaamos”
(FIN)
(USA)
Ebheirt Thödol (FIN)

Lauantai 29.10. 2011 – ”OM or Operation Mindfuck”
Aluk Todolo (FR)
Dark Buddha Rising (FIN)
Oranssi Pazuzu (FIN)
Swallowed (FIN)

Lauantai 29.10. Costin Chioreanu – Where Purgatory Ends -taidenäyttely
La Bas, Kaapelitehdas
11:00-19:00
http://www.kaapeli.fi/~labas/labas.htm
http://www.kaapelitehdas.fi/

Lisätietoa osoitteesta www.facebook.com/clubmegatherion, www.korjaamo.fi

K-18

YHDEN PÄIVÄN liput ennakkoon 14€ + mahd. toimituskulut / ovelta 16€
Korjaamolaiset 12,50€ + mahd. toimituskulut / 14,50€

KAHDEN PÄIVÄN liput ennakkoon 25€ + mahd. toimituskulut / ovelta 29€
Korjaamolaiset 22,50€ + mahd. toimituskulut / 26€
www.tiketti.fi 0600-1-1616 (1,69 €/min + pvm)

Kommentoi julkaisua