Megadeth-kitaristi Kiko Loureiro on omien sanojensa mukaan erittäin hyvissä väleissä Dave Mustainen kanssa: ”Ihmiset joskus pelkäävät häntä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 6.10.2022

Thrash metal -legenda Megadethin kitaristi Kiko Loureiro kertoo tuoreessa Audio Ink Radion haastattelussa olevansa erittäin hyvää pataa bändin keulakuva Dave Mustainen kanssa. Ystävyys ei suinkaan ole itsestään selvää, sillä Mustaine on monen mielestä ollut vuosien aikana hankala yhteistyökumppani.

”Luulen, että meillä on yhteisymmärrys. Näen asian niin, että yritän aina työskennellä bändin parhaaksi, koska Dave on Megadeth. Se on Daven juttu, hänen intohimonsa. Kaikki mitä hän teki urallaan, hänen elämänsä oli aina vain Megadethia. Joten, kun olen ollut täällä seitsemän vuotta, jos omistaudun tekemään asioita Megadethin parhaaksi, tiedän saavani Daven kunnioituksen, ja silloin tulemme hyvin toimeen, koska välitän myös hänen lapsestaan”, Loureiro kertoo ja jatkaa:

”Teen siis parhaani saadakseni Megadethin kanssa hienoa tulosta lavalla, albumeilla ja bändin markkinoinnissa, joten sen avulla luodaan hieno ilmapiiri, jossa on hyvä kommunikaatio, terve ympäristö ja turvallinen paikka keskustella ideoista. Koska loppujen lopuksi me keskustelemme ideoista. Vaikka olisin eri mieltä Daven kanssa, voin tulla hänen luokseen ja olla hänen kanssaan eri mieltä, koska ihmiset eivät usein tee näin; ihmiset joskus pelkäävät häntä. Mutta itse asiassa minusta tuntuu, että hän pitää siitä, että on eri mieltä bändin eduksi. Minulla ei siis ole mitään ongelmia hänen kanssaan, minulla on loistava suhde hänen kanssaan.”