Megadethin Dave Mustaine kertoo etsineensä Teemu Mäntysaaren kaltaista kitaristia pitkään

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.4.2024

Muun muassa Smackboundista ja Wintersunista tunnettu kitaristi Teemu Mäntysaari sai ison pestin vuoden 2023 loppupuolella, kun hän liittyi thrash metal -jätti Megadethin riveihin. Mäntysaari korvasi yhtyeestä lähteneen Kiko Loureiron.

Megadethin johtohahmo Dave Mustaine on kommentoinut Mäntysaarta jo muutamaan otteeseen julkisuudessa. Nyt Mustaine kertoi seuraavaa tuoreessa Alejandrosisin haastattelussa:

”Teemu on peto. Hän on se kaveri, jota olen etsinyt hyvin pitkään. Pyydän häntä opettelemaan kappaleen, niin hän myös opettelee sen. Pyydän häntä opettelemaan soolon, niin hän opettelee sen. Pyydän häntä opettelemaan vokaaliosuuden, niin hän opettelee sen. Hänen oikea kätensä on erinomainen, jopa älykäs. Se on hieman kuin omani. Rakastan katsoa hänen soittamistaan ja oppimistaan, koska hän oppii yhtä nopeasti kuin muut, ja se on saanut minut kiinnostumaan omasta työstäni uudelleen.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Voin kertoa, että en pitänyt kitaraa asiana, josta minun pitäisi tehdä osa jokaista päivääni. Joskus laskin kitaran alas, enkä koskenut siihen muutamaan päivään. Sen jälkeen kun Teemu tuli mukaan, olen valmiina. Olen valmis lämmittelemään, olen valmis harjoittelemaan ja soittamaan läpi sooloja.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat