”Meidän faijat kun eivät kustanna ’all gucci’ -lifestyleä”: haastattelussa Indiegogon kautta rahaa tulevaa kiertuettaan ja uutta albumiaan varten keräävä Flesh Roxon

Kuva: Kai Kolima

Koneöljyn tuoksuisen, modernin rock ’n’ rollin kotimainen lippulaiva  on uransa suhteen varsin mielenkiintoisessa tilanteessa, sillä bändillä ei ole tällä hetkellä levy-yhtiötä tai ohjelmatoimistoa takanaan, vaan asioita tehdään itsenäisesti 110% lasissa. Yhtye aloitti sen vuoksi hiljattain Indiegogon kautta rahoituskampanjan kerätäkseen rahaa Lordin kanssa yhdessä soitettavaa, 33 keikan mittaista Euroopan-kiertuetta sekä tulevan levynsä tekoa varten. Kaaoszine tavoitti yhtyeen sähköpostitse ja kyseli bändiltä hieman päätymisestä rahoittamaan tulevia touhujaan itsenäisesti sekä yhtyeen tulevaisuuden suunnitelmista. Voit lukea haastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Morjensta. Kuinkas vuosi 2020 on otettu vastaan Flesh Roxonin leirissä?

Flesh Roxon: Moro, vuosi 2020 on lähtenyt hyvin kiireisissä merkeissä liikkeelle. Olemme paraikaa organisoimassa Euroopan-kiertuettamme, Indiegogo kampanjaa, Suomen keikkoja, mahdollista Kanadan-kiertuetta ja uuden levyn tekoa. Eli hommaa on ollut.

Te laitoitte hiljattain pystyyn rahoituskampanjan Indiegogo-sivustolle, jolla haette rahoitusta tulevaa, Lordin kanssa soitettavaa Euroopan-kiertuetta sekä myöskin tulevaa albumianne varten. Mistä idea moiseen alun perin syntyi? 

Flesh Roxon: Tilannehan on se, että Flesh Roxon on tällä hetkellä ilman levy-yhtiötä ja ohjelmatoimistoa, joten teemme käytännössä kaiken itse. Ilman tukia musiikin tekeminen ja uralla eteneminen on erittäin kallista ja haastavaa. Meidän faijat kun eivät kustanna “all gucci” -lifestyleä.

Koetteko tulevan kiertueen olevan uranne kannalta niin merkittävä, että nyt tähän kannatti laittaa ns. ”kaikki paukut” kiinni?

Flesh Roxon: Hommat ovat olleet niin sanotusti jäissä viime vuodet, ja nyt tätä hommaa tehdään 110% lasissa ja tosissaan. Aikomuksena on viedä hommat maaliin näyttävästi ja kunnialla. Hommahan ei jää pelkästään tähän kiertueeseen.

Tosiaan tuo kiertue Lordin kanssa kattaa jopa 33 keikkaa Euroopassa ja ilmeisesti lähdette sille, vaikka rahoitusta ei tulisikaan? Millaisin miettein lähdette kiertuetta kohti ja kuinka päädyitte sille mukaan?

Flesh Roxon: Kyllä. Me ollaan puhuttu, että tuleva kiertue mahdollistaa meille todella paljon asioita tulevaisuudessa, eli sinne mennään, vaikka mikä olisi. Toki kaikki apu otetaan vastaan rundin tiimoilta. Todella hyvin fiiliksin ollaan lähdössä. Kyllähän tässä alkaa itse kunkin mahaa jo kutkuttamaan. Me hoidettiin kiertue täysin itse. Nicky Rothen oli yhteydessä Lordin managementiin ja kyseli mahdollisuuksia yhteiskeikoista. Yllättäen Saksasta oltiin yhteydessä ja kysyttiin, kiinnostaisiko meitä tehdä Euroopan-rundi Lordin kanssa.

Mainitsette rahoituskampanjassa myös uuden albumin. Missä mallissa levyn tekeminen tällä hetkellä on ja millaista materiaalia on luvassa?

Flesh Roxon: Jep. Uusi levy ilmestyy 2020. Se, millaista musiikkia tuleva levy on, jääkööt vielä arvailuksi, mutta varmasti tuoreempaa, rokimpaa ja tiukempaa Roxonia on luvassa. Biisejä on noin kymmenkunta valmiina, ja toki niitä kirjoitetaan lisää kiertuebussin kurvaillessa ympäri Eurooppaa.

Miltä tulevaisuutenne näyttää Suomen-keikkailun osalta? Koska on luvassa keikkoja kotimaahan uuden albumin tiimoilta?

Flesh Roxon: Suomen-keikkoja myydään aktiivisesti, ja tarkoitus olisi nauhoitusten lomassa kiertää  myös Suomea. Muutamia festareitakin on kontaktoitu, mutta vastaukset ovat tainneet hukkua Postin käsittelyssä.

Kiitoksia paljon ajastanne ja onnea tulevaisuuteen. Haluatteko te vielä lopuksi sanoa jotain viimeisiä sanoja Kaaoszinen lukijoille?

Flesh Roxon: Eipä muuta kuin nähdään keikoilla ja käykäähän tutustumassa meidän Indiegogo-kampanjaan. Sieltä löytyy kolmea erilaista paitadesignia ja muuta herkkua. Käykäähän tykkäilemässä Roxonin Face-sivusta ja pankaa Spotify laulamaan. Tsemit koko Kaaoszinen jengille.

https://www.facebook.com/fleshroxon/

Kommentoi julkaisua