Marduk, Steelfest 2019

”Meille tämä tarkoittaa suurta taloudellista tappiota” – Steelfest siirretään vuodelle 2021 koronaviruksen takia

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 12.3.2020
Marduk, Steelfest 2019

Suomen hallitus esitti tänään suosituksen, jonka mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka, mikä tarkoittaa sitä, että valtava määrä konsertteja ja muita tapahtumia tullaan perumaan kevään aikana koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Toukokuun 15.-16. päivä Hyvinkäällä järjestettävä äärimetallifestivaali Steelfest on ilmoittanut sosiaalisessa mediassaan, että festivaali tullaan perumaan tältä vuodelta, ja se siirtyy vuodelle 2021. Ilmoituksessaan festivaali pyytää nöyrästi lipun ostaneita pitämään lipuistaan kiinni, koska tapahtuman siirtäminen on sille suuri taloudellinen menetys.

”Me tarvitsemme nyt tukeanne ja luottamustanne. Toivomme, että viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme työllämme ja tapahtumillamme näyttäneet teille omistautumisemme ja sen, ettemme tee kompromisseja. Toivottavasti olemme ansainneet sillä luottamuksenne. Meidän tapahtumien kannalta on todella tärkeää, että pidätte kiinni lipuistanne ja käytätte ne vuonna 2021. Meille tämä tarkoittaa suurta taloudellista tappiota. Suurin osa tämän vuoden kuluista kuten bändien lennoista, promootiosta, henkilökunnan palkoista ja niin edelleen on jo maksettu, emmekä saa sitä rahaa mistään takaisin. Kuten voitte kuvitella ei meillä ole valtavia määriä rahaa tai suuria yrityksiä takanamme samalla tavalla kuin monella valtavirtafestarilla on, joten tämä tarkoittaa meille käytännössä sitä, että kaikki edellä mainitut kulut ovat suoraan omasta taskustamme. Pyydämme siis vielä kerran teidän tukeanne ja luottamustanne. That’s all we got.”