Kuva: Robert Frankó/Lauri Hämäläinen

Melkoinen voimakaksikko: Netta Laurenne ja Noora Louhimo julkaisevat yhteislevyn ensi vuonna

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 12.11.2020
Kuva: Robert Frankó/Lauri Hämäläinen

Kaksi kotimaista kultakurkkua, Smackboundin Netta Laurenne ja Battle Beastin Noora Louhimo, ovat päättäneet yhdistää voimansa uudessa yhteisprojektissa. Projekti on nimeltään Laurenne/Louhimo, ja kaksikon yhteislevyä voi odottaa vuodelle 2021. Levyn on tuottanut kitaristi Nino Laurenne, joka myös osallistui sävellystyöhön.

”Ajatus yhteistyöstä Nooran kanssa on muhinut jo muutaman vuoden ajan. Kun pandemia alkoi ja tyhjensi meidän molempien kalenterin, tuntui se täydelliseltä hetkeltä ottaa yhteyttä Nooraan ja aloittaa tämä projekti. Hän on niin taitava laulaja ja hallitsee lukuisia eri tyylejä, ja on vieläpä mahtava tyyppi. Olemme kumpikin lähtöisin samasta kaupungista, joten tuntuu vielä enemmän erityiseltä saada meidät kaksi tamperelaista metallilaulajaa työstämään yhdessä kovaa metallia. Mukana yhteistyössä on myös mieheni, tuottaja ja Thunderstonestakin tuttu kitaristi Nino Laurenne, jonka kanssa olen säveltänyt albumin materiaalin. Olemme jo alkaneet nauhoittaa levyä, enkä malta odottaa, että se päätyy luoksenne vuonna 2021, koska se tulee olemaan aivan FANFUNTASTIC!”, Netta Laurenne kuvailee projektin syntyä.

Noora Louhimo avaa omia tuntemuksiaan:

”Kun Netta pyysi minua tähän projektiin mukaan, olin iloisesti yllättynyt. Olen seurannut hänen laulajanuraansa jo vuosia ja olen aina ihaillut hänen sielukasta ja vahvaa ääntään sekä sitä tapaa, jolla hän ilmaisee itseään. Nyt kun olemme tutustuneet tämän projektin myötä, on ollut mahtavaa tajuta miten paljon meissä on yhteistä sekä laulajina että ihmisinä. Meillä kummallakin on samanlaisia idoleita ja vaikutteita musiikillisesti, ja me molemmat rakastamme laulaa soulahtavalla, bluesihtavalla, terävällä ja voimakkaalla tavalla. Hän on todellakin kadonnut sielunsiskoni, ja olen todella innoissani päästessäni laulamaan hänen kanssaan albumilla, joka on täynnä meidän räjähtävää rakkauttamme musiikkia kohtaan.”

Projektin esittelyvideon voit katsastaa alhaalta.

Luetuimmat

Uusimmat