Mellakka Helsinki: Sunrise Avenuen päätöskiertue siirtyy ensi vuodelle

Sunrise Avenue siirtää uransa päättävää ”Thank You For Everything” -kiertuetta vuodella eteenpäin. Siirron syynä ovat koronaepidemiaan liittyvät terveys- ja turvallisuussyyt sekä Saksassa tehdyt yleisötapahtumia koskevat valtionhallinnolliset päätökset. Myös yhtyeen jäähyväiskeikat Helsingin Olympiastadionilla siirtyvät heinäkuulle 2021. Sunrise Avenuen kiertueelle on myyty ennätysmäärä lippuja, ja yhtyeen faneja odotetaan keikoille useista kymmenistä eri maista. Yhtyeen manageri Mikko Saukkonen kommentoi:

”Tämä on valitettavaa mutta varmasti ymmärrettävää, ettei tämän hetkisessä tilanteessa ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää kiertuetta. Ja koska kyseessä on jäähyväiskiertue, on luonnollista, että siirrot koskevat koko kiertuetta, eli myös Olympiastadionin keikkoja”.

Samu Haber jatkaa:

”Nyt on mahdotonta kuvitellakaan lähes 300 000 ihmisen juhlivan yhdessä. Jo tuotantoharjoituksetkin vaatisivat kymmenien ihmisten läsnäoloa neljässä eri maassa. Emmekä edes haluaisi lähteä viimeiselle kiertueellemme hengityssuojat kasvoillamme peläten faniemme terveyden ja turvallisuuden puolesta. Elämässä on nyt tärkeämpiä asioita kuin Sunrise Avenuen tarinan loppuhuipennus, ja sen aika tulee onneksi myöhemmin. Ja silloin nautimme siitä yhdessä ihanien faniemme kanssa kuin viimeistä päivää ilman ylimääräisiä huolia. Joten pitäkää lipuistanne hyvä huoli siihen saakka, kunnes ensi vuonna nähdään.”

17 keikkaa kattavan Euroopan-kiertueen uudet päivämäärät on julkaistu yhtyeen nettisivuilla. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uusille keikoille.

”Thank You For Everything” -kiertue:
2.4. Hallenstadion, Zürich, Sveitsi
6.4. Lanxess Arena, Köln, Saksa
9.4. Hallenstadion, Zürich, Sveitsi
12.4. ISS Dome, Düsseldorf, Saksa
14.4. Barclaycard Arena, Hampuri, Saksa
15.4. Barclaycard Arena, Hampuri, Saksa
17.4. ZAG Arena, Hannover, Saksa
19.4. Olympiahalle, München, Saksa
20.4. Olympiahalle, München, Saksa
21.4. Festhalle, Frankfurt, Saksa
22.4. Mercedes-Benz Arena, Berliini, Saksa
26.4. Arena, Leipzig, Saksa
27.4. Arena, Leipzig, Saksa
30.4. Hanns-Martin-Schleyer-Halle, Stuttgart, Saksa
2.5. Stadthalle, Wien, Itävalta
16.7. Helsingin Olympiastadion, Helsinki
17.7. Helsingin Olympiastadion, Helsinki

Kommentoi julkaisua