Melodeath -poppoo Drawn Awake julkaisemassa uutta kappaletta joukkorahoituksen turvin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.1.2017

drawn-awake

Tampereella vuonna 2011 perustettu Drawn Awake pyrkii kattamaan uuden biisin ja musiikkivideon kustannukset Mesenaatti.me – vastikepohjaisen joukkorahoituspalvelun avulla.

Rumpunauhoitukset on jo varattu sunnuntaille 12.2.2016. Jos projektin rahoitus, saadaan kasaan, on julkaisu toukokuun 2017 aikana.

Projektin tavoitteeksi on asetettu 1500€. Jos minimitavoite 1000e saavutetaan, kattaa se nauhoituskustannukset ja projekti toteutuu. Jos kokonaistavoite 1500€ saavuteteaan, kattaa loppusumma silloin myös biisin yhteydessä julkaistavan musiikkivideon kustannukset.

Joukkorahoitukseen voi osallistua minimissään 6€ suuruisella summalla, josta vastikkeeksi saa julkaisuvaiheessa biisin korkealaatuisessa mp3-muodossa. Mukana on myös asteittan korkeampia vastikkeita, kuten mm. 20€ USB-julkaisu, 30€ rumpu-/kitaratunti ja 50€ jolla saa myös kaikkien soittimien miksatut studioraidat erikseen.

“Rahan kerääminen saattaa herättää ristiriitaisia tunteita, mutta totuus on se että nykyään perinteisellä julkaisun jälkeisellä CD-levyjen, paitojen ja keikkojen myynnillä ei pysty enää saamaan kustannuksia kasaan.”, bändin kitaristi Henri Vuorela sanoo.

“Uusia julkaisemattomia biisejä on kertynyt kasaan kymmenen ja kunnianhimoinen tavoitteemme oli julkaista omakustanteinen pitkäsoitto, mutta kertainvestointi olisi tullut aivan liian suureksi. Täten päädyimme tekemään yhden biisin musiikkivideolla ja jos homma toimii, niin laitetaan toinen perään.”, Vuorela jatkaa.

Drawn Awake on Tampereella 2011 perustettu melodinen deathmetal-bändi. Tähän mennessä Drawn Awake on julkaissut kolme EP:tä ja keikkoja on takana nelisenkymmentä.

Mesenaatti.me on Suomen ensimmäinen ja isoin vastikepohjaiseen joukkorahoitukseen tarkoitettu palvelu. Joukkorahoitus on kansainvälisesti vakiintunut rahoitusmuoto, jossa ihmiset osallistuvat yhdessä heille tärkeän hankkeen kuten palvelun, yhteisön, yrityksen, teoksen tai tuotekehitysprojektin, rahoittamiseen. Vastikkeellisessa joukkorahoituksessa rahoittajat saavat vastineeksi esimerkiksi palveluja, elämyksiä tai hankkeen lopputuotteen – eivätkä esimerkiksi osakkeita kuten osakepohjaisessa joukkorahoituksessa.

Voit osallistua Drawn Awaken joukkorahoituskampanjaan täältä:
http://www.mesenaatti.me/drawnawake

DRAWN AWAKEN KOKOONPANO
Arttu Tuominen – laulu
Henri Vuorela – kitara
Lassi Tiainen – kitara
Ville Aatsinki – rummut

DISKOGRAFIA
The New Era EP (2014)
Reflection EP (2013)
Circle EP (2012)

Drawn Awake Facebookissa:
http://www.facebook.com/drawnawake
Drawn Awake Instagrammissa:
https://www.instagram.com/drawnawake/

Luetuimmat

Uusimmat