Melodisen punkrockin uusi tulokas Underclass julkaisee ensimmäisen singlensä “Mr. Instagram” ja vie kuulijat matkalle sosiaalisen median koukeroihin

Kirjoittanut Nikki Jääsalmi - 31.5.2021

Underclass on melodisen punkrockin palapeli, jonka tuhannet palaset ovat levinneet ympäriinsä levittäen tehoansa aina voimakkaista kertosäkeistä koukuttavaan riffittelyyn. Yhteinen visio on mitä erilaisimmista aineksista koottu. Palaset loksahtavat kuitenkin aina kohdalleen ja lähettävät kuulijan matkalle kohti uusia tuulia. Yhteistyössä Turku Rock Academyn kanssa tuotettu ”Mr. Instagram” hyppää sosiaalisen median pyörteisiin. Biisi käsittelee monille päivittäisessä käytössä olevaa sosiaalista verkostoa ja sivuaa ajatusta somen vaikutuksesta ihmisten suorituskeskeisyyteen ja ulkonäköpaineisiin.

– Ajattelen välillä, että kaikkien käyttäjätilien taustalla on joku voimakkaampi tyyppi, joka vetelee naruista. Siellä näytetään vain ne parhaat puolet, toteaa laulaja Aino Vainio. Tämä herra on häpeilemätön ja kulkee pilke silmäkulmassa, aina valmiina uusiin kommelluksiin. Hyppää mukaan pyörteisiin!

Underclass
Aino Vainio- Laulu
Jesper Parjanen- Kitara
Tuomas Kero- Basso
Joona Salonen- Rummut

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!
Facebookissa
Instagramissa
Fanlink

”Mr. Instagram”
Säv. Jesper Parjanen, Joona Salonen ja Tuomas Kero
San. Aino Vainio

Tuotanto: Mark Albert Bertenyi ja Tuomas Riihimäki
Äänitys: Tuomas Riihimäki, Auran Panimo
Miksaus: Joonas Parkkonen
Masterointi: Jackson Shuudifonya, Southwest Mastering
Jakelu: Playground Music Scandinavia

Levy-yhtiö:
V.R. Label Finland
Jussi Vuola
050 339 1830
jussi@vrmusic.fi
vrmusic.fi/vrlabel
fb.com/vrlabel