Meshiaak julkaisemassa toisen albuminsa marraskuussa: musiikkivideo ”Bury The Bodies” -kappaleesta katsottavissa

Australialainen metalliyhtye julkaisee toisen täyspitkän albuminsa 15. marraskuuta Mascot Recordsin kautta. ”Mask Of All Misery” -nimisen albumin teemat liikkuvat yhteiskunnan epäkohtien ympärillä, ja yhtyeen kitaristi-vokalisti Danny Camilleri kommentoi tulevaa levyä seuraavasti:

”People will take what they chose to at the end of the day. But, I’ve found by talking with a lot of fans that they do pay attention and really digest the content of our music. It’s an amazing feeling when someone connects to it through hearing it and then gets even deeper because they can connect with the content as well.. goes to show you that you are never alone.”

Katso ”Bury The Bodies” -kappaleen musiikkivideo tästä:

01. Miasma
02. Mask Of All Misery
03. Bury The Bodies
04. City Of Ghosts
05. Face Of Stone
06. Tears That Burn The Son
07. Doves
08. In The Final Hour
09. Adrena
10. Godless

Kommentoi julkaisua