Meshuggahin rumpalivirtuoosi Tomas Haake ylistää Imperial Triumphantin rumpalia: ”Me kaikki toivomme, että voisimme soittaa kuten hän”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 18.8.2022

Ruotsalaisen metallijätti Meshuggahin rumpali Tomas Haakea ylistetään toistuvasti teknisestä osaamisestaan. Haakea pidetään yhtenä parhaista metallirumpaleista – usein myös parhaana.

Joten jos Haake kehuu toista rumpalia, on varmasti syytä kiinnittää tähän huomiota. Tuoreessa Metal Injectionin haastattelussa Haake kehuu jazzia ja äärimetallia yhdistävän Imperial Triumphantin rumpalia Kenny Grohowskia.

”[Minulla ja haastattelijalla Frank Godlalla] on yhteinen ystävä, joka on yksi mielettömimmistä rumpaleista, joita olen koskaan nähnyt – Kenny Grohowski, joka soittaa muun muassa Imperial Triumphant -yhtyeessä. Mitä helvettiä? Tarkoitan, että me kaikki toivomme, että voisimme soittaa kuin Kenny. Kukaan meistä ei kuitenkaan voi.”

Lisäksi Haake nimeää haastattelussa ihailevansa myös muun muassa Testamentista tunnettua Gene Hoglania, Slayerista tunnettua Dave Lombardoa sekä Gojiran Mario Duplantieria.

Haake on vieraillut Imperial Triumphantin kappaleella ”City Swine”.