Messengers – Anthems

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 8.11.2010

Texasista hyökkää raivolla metallisen hardcoren ”uusi” tulokas Messengers. Yhtyeen debyytti ep ”Anthems” julkaistaan huomenna 9. marraskuuta Strike First Recordsin kautta ja allekirjoittanut sai tilaisuuden arvioida sen ennakkoon. Yhtye listaa esikuvikseen esikuvikseen mm. Panteran, Crowbarin, Agnostic Frontin ja musiikillisesti liikutaan 80-90 luvun hardcoren ja thrashin äänimaailmoissa.

Seitsemän kappaleen EP:llä on kestoa reippaat 18 minuuttia ja se onnistuu vakuuttamaan minut täysin jo ensikuuntelulla, sillä tämä setti toimii eikä tylsistymisestä ole tietoakaan. ”Anthems” on pullollaan tinkimätöntä voimaa, raivoa, thrash metallin groovailua ja ensi-iskulla tyrmäävää hardcorea. Tietysti unohtamatta sitä, että setti on höystetty kööri vokaleilla, Crowbarmaisilla hoilailuilla, ”Uhh” huudahduksilla ja useilla tempovaihteluilla. Hittibiisejä ovat lyhyesti Creations, Weight sekä Judge ja kansikuvituksesta vastaa taiteilija Dave Quiggle.

Messengers tarjoaa heti kättelyssä  sen verran hämmentävän nostalgiapommin ettei siitä voi sen enempää sanoa kun tutustu ja ihastu. Suosittelen kaikille mm. ”One Voice” aikaisen Agnostic Frontin ja Cruel Handin uusille sekä vanhoille ystäville. Toivottavasti yhtyeestä kuullaan vielä jatkossakin ja nopeammin ku tähän mennessä. Yhtye on nimittäin perustettu vuonna 2005 ja jokainen voi omin sormin laskea kuinka kauan meni ennen kun ”Anthems” saatiin ulos.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

8/10

Kappalelista:
1. Shipwrecked
2. Creation
3. Domicile
4. Weight
5. Judge
6. Pale Rose
7. Anthems

http://www.myspace.com/messengershc

Kirjoittanut: Tommi Hämäläinen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat