Metalcore-pioneeri As I Lay Dying Suomeen huhtikuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.9.2021

Metalcoren uranuurtaja, yhdysvaltalainen As I Lay Dying tuo ”Two Decades of Destruction” -kiertueensa Tampereelle ja Helsinkiin ensi keväänä. Keskiviikkona 6. huhtikuuta Tullikamarin Pakkahuoneella ja perjantaina 8. huhtikuuta Kulttuuritalolla toteutuvilla keikoilla mukana ovat myös Dying Fetus sekä Emmure. Tapahtumien liput tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä maanantaina 6. syyskuuta klo 12.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Vaiherikkaasta urastaan tunnettu As I Lay Dying on kiistatta musiikkityylinsä menestyneimpiä yhtyeitä. Keulakuvansa Tim Lambesiksen vuosituhannen vaihteessa perustama bändi on ollut vaikuttava tekijä koko metalcore-genren kehittämisessä. Nahkansa uudelleen luonut kokoonpano julkaisi viimeisimmän studioalbuminsa ”Shaped by Fire” syksyllä 2019. Edellisen kerran As I Lay Dying villitsi suomalaisyleisöä Helsingin Nosturissa vuonna 2010.

Lukuisia kertoja Suomessakin esiintynyt Dying Fetus on brutaalimpaa sarjaa edustava death metal -konkari, joka on tunnettu kantaaottavista lyriikoistaan sekä armottoman teknisestä soitannastaan. Jo vuodesta 1991 toiminut yhtye on julkaissut kahdeksan albumia, joista viimeisin on vuonna 2017 julkaistu ”Wrong One to Fuck With”.

Kiitettävään ikään on ehtinyt myös metalcore-yhtye Emmure. Viime vuonna kahdeksannen albuminsa ”Hindsight” julkaissut bändi on tullut tutuksi myös äärimmäisen intensiivisiksi yltyvistä keikoistaan. Nykyisin New Yorkista käsin vaikuttava, Frankie Palmerin luotsaama yhtye on kiertänyt maailmaa lähes kaikkien genrensä merkittävimpien nimien kanssa. Tuleva kiertue päättää suomalaisten fanien vuosikymmenen mittaisen odotuksen, sillä vuodelle 2015 suunniteltu keikka peruuntui Palmerin silloisesta terveydentilasta johtuen.

AS I LAY DYING (US) – Two Decades of Destruction Tour
+ Dying Fetus (US), Emmure (US)

Ke 6.4.2022 TAMPERE, TULLIKAMARIN PAKKAHUONE
Pe 8.4.2022 HELSINKI, KULTTUURITALO

Liput myyntiin ma 6.9.2021 klo 12.00
TRE: Lippupiste, Tiketti
– ennakkoon alk. 40,50 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)
HKI: Lippupiste
– ennakkoon alk. 39,50 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)

www.asilaydying.com
www.dyingfetus.bandcamp.com
www.emmurecult.com
www.tullikamari.net
www.kulttuuritalo.fi
www.fullsteam.fi

Luetuimmat

Uusimmat