Metalcore-suuruus Parkway Drive julkaisi trailerin uudelle ”Viva The Underdogs” -dokumenttielokuvalleen

Parkway Drive – Tuska 2018

Suurta suosiota nauttiva australialainen metalcore-yhtye Parkway Drive on julkaissut uuden trailerin tulevalle ”Viva The Underdogs” -dokumenttielokuvalleen. Ensiesityksensä kyseinen filmi saa bändin kotimaassa tammikuun 22. päivä ja sen jälkeen se leviää muuallekin.

Dokumenttielokuva sisältää materiaalia noin kymmenen vuoden ajalta. Sillä on nähtävissä katsaus bändin jäsenten henkilökohtaiseen elämään, kuin myös materiaalia bändin eri konserteista ympäri maailmaa.

Bändin solisti Winston McCall kommentoi:

”Olemme aina ylpeinä tehneet asiat omalla tavallamme. Yli viidentoista vuoden ajan olemme pysyneet aitoina itsellemme maailmassa, joka on täynnä ääripäitä. Meidän tarinamme ei ole tarina yhtäkkisestä supertähteydestä. Me emme koskaan tule olemaan viraaleja tai rikkomaan internettiä.

Mutta meillä on visio, ja olemme omistaneet elämämme sille. Olemme tehneet sen eteen töitä, vuodattaneet verta sen eteen, kasvaneet ja olleet rikki sen vuoksi. Olemme uhranneet kaiken tekemättä kompromisseja. Tämä tulee olemaan rehellinen katsaus siihen, mitä kaikkea vaaditaan selviytymiseen. Kiitos, kun olet ollut osa tarinaa.”

Kommentoi julkaisua