Metalcoren tunnetuimpiin yhtyeisiin lukeutuva Unearth harvinaiselle klubikeikalle Suomeen elokuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.6.2019

Yhdysvaltalainen metalcorea soittava Unearth saapuu harvinaiselle klubikeikalle Helsingin On The Rocksiin. Jo yli 20 vuotta taivaltaneen yhtyeen seurana nähdään melko lailla yhtä pitkän uran nähnyt Nicole, sekä uusi metallitulokas I Revolt.

Perjantai 9.8.2019 On The Rocks, Helsinki
Unearth, Nicole & I Revolt
https://www.facebook.com/events/2313690475365152/

Liput Ennakkoon Tiketistä:
Enakkolippu 23,50€ (sisältää palvelumaksu)
Ovilippu 25€
Sisään tultaessa peritään eteispalvelumaksu 3€.

https://www.tiketti.fi/tapahtuma/63254

Unearth
Vuonna 1998 perustettu Unearth on jo yli kahdenkymmennen vuoden ajan antanut panoksensa maailmalle ja pitää vieläkin paikkansa metallikansan huulilla seuraamatta trendejä ja kompromissioimatta tekemistään. Metalcoresta suuret vaikutteensa ottanut yhtye on kehittynyt myös melodisen death metallin suuntaan löytäen täydellisen balanssin grooven, melodioiden ja suoran tykityksen välillä.
Yhtye julkaisi viimeisimmän levynsä ”Extinction(s)” Marraskuussa 2018 ja nähdään myös ensi syksynä mukana As I Lay Dyingin paluukiertueella.

Unearth – Incinerate

Nicole
Lavalla nähdään myös vuonna 1997 Teuvalla perustettu Nicole. Yhtye on julkaissut viisi albumia, joista neljä viimeisintä ovat nousseet Suomen viralliselle albumilistalle. Kivenkovana live-esiintyjänä tunnettu bändi on vakuuttanut suomalaisia metallimenoillaan jo yli kaksi vuosikymmentä koluten läpi niin festarit kuin klubitkin, eikä tämäkään keikka tule olemaan poikkeus. Lue lisää yhtyeestä sivulta www.nicoleband.com

Nicole – Suljetut Ajatukset

I Revolt
Illan avaava uudempi metallitulokas I Revolt yhdistää thrash metal tunnelmat modernimpaan lähestymistapaan. Vahvat scream laulut yhdistettynä nopeaan riffivetoiseen musiikkiin luovat metallipäille aina uppoavan vaaran tunnelman ja musiikin onkin kuvailtu olevat ”kuin musiikillinen turpaanveto”. Yhtyeen seuraava single ”Shout Down” julkaistaan 26.6. ja kappaleen ensisoitto nähdäänkin heti perään Tuska festivaalilla.

I Revolt – The Deep End

Tapahtuma järjestetään Loose Mind Productionsin, On The Rocksin ja M.A.D. Tourbookingsin yhteistyönä.