Metalheim festivaalin ohjelma valmis

Lokakuussa Helsingin Nosturissa ja Oulun Teatriassa toista kertaa järjestettävän Metalheim Festivalin ohjelma on valmis. Jo aiemmin ilmoitettujen esiintyjien joukkoon liittyvät alkuvuodesta ylistetyn ”Varjoina kuljemme kuolleiden maassa” –albuminsa julkaissut , pitkästä aikaa Suomessa esiintyvä färsaarelainen , ylösnousemuksen kahden vuosikymmenen jälkeen tehnyt legendaarinen Suomi-thrash –ryhmä syyskuussa uuden tuotoksen julkaiseva sekä debyyttilevynsä lokakuussa julkaiseva .

Aiemmin tapahtumaan mukaan on jo vahvistettu irlantilainen , Norjan , kreikkalainen sekä kotimaiset ja .

28.-29. lokakuuta järjestettävä Metalheim Festival marssittaa ylläolevat bändit vuoropäivin sekä Nosturin että Teatrian lavoille, eli tapahtuma on sekä Helsingissä että Oulussa kaksipäiväinen. Tarkemmat aikataulut julkaistaan syyskuun alussa.

Liput Metalheim Festivalilin ovat myynnissä Helsingin osalta Tiketissä ja Oulun osalta Lippupalvelussa. Päivälippu maksaa 25 euroa ja kahden päivän lipun voi lunastaa hintaan 40 euroa +mahdolliset toimitusmaksut.

Tapahtuman järjestäjä Metalheim Oy on raskaamman puolen ohjelma- ja manageritoimisto, joka edustaa lukuisia kotimaisia orkestereita niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Metalheim palkittiin viime vuonna Elmu-säätiön myöntämällä Somnium-stipendillä ”ansiokkaasta toiminnasta raskaan musiikin esiintymismahdollisuuksien kehittäjänä”.

METALHEIM FESTIVAL 2011
28.-29.10. Helsinki, Nosturi & Oulu, Teatria
Liput 25 € / 40 €

PRIMORDIAL (IRL)
MOONSORROW
A.R.G.
TYR (FO)
AUDREY HORNE (NOR)
PROFANE OMEN
DEAD CONGREGATION (GRE)
MYGRAIN
BLACK CRUCIFIXION
GHOUL PATROL

Kommentoi julkaisua