Metallia ja hip hopia ristipölyttävä Hyro The Hero julkaisi ”Worst Behavior” -EP:n

Kirjoittanut Niko Kuusela - 30.9.2022

Yhdysvaltalainen Hyro The Hero julkaisi kaksi täysin uutta kappaletta sisältävän ”Worst Behavior” -EP:n. Samalla päivänvalon näki myös EP:n nimikkoraidalle tehty musiikkivideo.

”’Worst Behavior’ -EP:n nimi kertoo jo sisältönsä. Äänitin kappaleet kuin olisin lavalla esiintymässä. En ole päässyt kiertämään pandemian vuoksi mutta pääsin purkamaan sisääni kertynyttä energiaa kappaleisiin. EP on täynnä Hyro The Heron live-energiaa ja raivoa”, kertoo artisti.

Teksasista kotoisin oleva Hyro The Hero, oikealta nimeltään Hyron Louis Fenton Jr., on ollut viime vuosina hyvässä nousukiidossa. Räppiä ja hip hopia metalliin ja elektrorockiin yhdistelevä muusikko takoo suoratoistopalveluissa kymmeniä miljoonia toistokertoja ja on mukana harvinaislaatuisen The Retaliators -kauhuelokuvan soundtrackilla. Elokuvan näyttelijäkaarti on kyllästetty rock- ja metallimaailman kärkimuusikoilla, ja soundtrack on saman porukan säveltämää. ”Worst Behavior” -EP:ltä on aikaisemmin kuultu sinkku ”Who’s That Playing On The Radio”, jolla ovat mukana Mötley Crüen Mick Mars sekä Asking Alexandrian Danny Worsnop.