Metallia ja rokkia koko illan täydeltä, kun Oulun Club Teatrian lavalle nousevat saman lauantai-illan aikana Viikate, Kotiteollisuus ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

Vuonna 1996 perustettu on julkaissut kotimaisia metallihittejä jo 13 albumin verran. Yhtyeen ehdottomasti suurimpia hittejä ovat miljoonastriimauksia keränneet ”Viina, terva ja hauta” sekä ”Pohjoista viljaa”. Yhtyeen uusin single ”Huomenta humalaiset” julkaistiin maaliskuun lopulla.

Jouni Hynysen luotsaama on julkaissut aktiivisesti vuodesta 1996 saakka. Kaikki yhtyeen albumit ovat ensimmäistä albumia lukuun ottamatta nousseet Suomen virallisen albumilistan Top 5 -sijoituksille. Uusimman, vuonna 2018 julkaistun ”Valtatie 666” -albumin suosituimpia kappaleita ovat olleet ”Kusipää” ja ”Kyy povessa”.

Vuonna 1996 perustetun Timo Rautiainen & Trio Niskalaukauksen kahdeksanvuotinen alkutarina on kulta- ja platinalevyjen täyttämä. Yhtyeen miljoonastriimeihin nousseita hittejä ovat muun mussa ”Lumessakahlaajat”, ”Surupuku” ja ”Suomi sata vuotta”. Keikkalavoille vuonna 2018 palannut yhtye on raskaan kotimaisen rockmusiikin kulmakiviä. Yhtye julkaisi aiemmin tänä vuonna uuden, ”Mahdoton yhtälö” -nimisen albumin, joka sai erinomaisen suosion.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa keskiviikkona 13. toukokuuta.

Kommentoi julkaisua