Kuva: Marko Syrjälä

Metallica-basisti Robert Trujilloa kiinnostaisi kuulla bändin ”72 Seasons” -kappale Slayerin versioimana

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 6.6.2023

Metallijätti Metallica julkaisi hiljattain odotetun uuden albumina ”72 Seasons”. Kyseessä on seuraaja vuonna 2016 julkaistulle ”Hardwired… To Self-Destruct” -albumille. Levy singahti odotetusti useiden maiden albumilistojen kärkeen, ja bändi suuntaa luonnollisesti myös mittavalle maailmankiertueelle.

Bändin basisti Robert Trujillo haluaisi kuitenkin kuulla yhtyeen viimeisimmän hengenhedelmän nimikkokappaleen myös hieman erilaisempana versiona. Trujillo nimittäin kertoo Alfa 91.3 FM -radiokanavan haastattelussa, että häntä kiinnostaisi kuulla jo eläköityneen thrash-veteraani Slayerin versioivan kyseisen kappaleen.

”Tämä kuulostaa varmasti hullulta. Mutta mitä jos Slayer coveroisi ’72 Seasonsin’? Se olisi aika siistiä. Kukaan ei odottaisi sitä. Mutta minä rakastaisin sitä. Jotkut sanovat, että Metallican ja Slayerin välillä on ollut kilpailua… Ehkä se johtuu siitä, että tulin bändiin myöhemmin, mutta näen meidät enemmänkin kahtena ikonisena voimalaitoksena, joilla oli 80-luvun alkupuolella todella vahva energia. Mutta entä jos klassinen Slayer coveroisi kappaleen kuten ’72 Seasons’? Se olisi aika siistiä”, Trujillo pohtii.

Metallica konsertoi Suomessa 7. ja 9. kesäkuuta 2024.

Luetuimmat

Uusimmat