Metallica esitti hyväntekeväisyys-striimissään erilaiset versiot kappaleistaan ”Blackened” ja ”Disposable Heroes”

Yhdysvaltalainen metallijätti järjesti hetki sitten hyväntekeväisyyskonsertin live-streamattuna. Helping Hands 2020 -konsertin lipputulot ohjataan suoraan bändin oman hyväntekeväisyysjärjestö All Within My Handsin toimintaan.

Settilistassa kuultiin hieman erikoismateriaalia esimerkiksi Deep Purplen, Bob Segerin ja The Animalsin kappaleiden covereiden muodossa. Lisäksi mukana oli akustisia ja uudenlaisia tulkintoja Metallican eri kappaleista, ja näihin lukeutuivat esimerkiksi kappaleet ”Blackened” sekä ”Disposable Heroes”. Näiden kahden kappaleen esitykset ovat katsottavissa YouTubessa kokonaisuudessan.

Vuonna 2017 Metallica perusti oman All Within My Hands Foundation -säätiönsä, joka on vuosittain toukokuussa kohdistanut varoja ja aikaa suureen hyväntekeväisyyskampanjaan, jossa ihmisiä ohjataan vapaaehtoistyöhön ja lahjoituksiin. Nimensä säätiö on saanut bändin vuoden 2003 kappaleesta, joka julkaistiin osana ”St. Anger” -albumia. Vuonna 2019 bändi lahjoitti kiertueensa aikana yhteensä 1,5 miljoonaa dollaria erilaisille tärkeää työtä tekeville järjestöille ja toimijoille.

Akustinen setti:
“Blackened” (akustinen versio)
“Creeping Death”
“When A Blind Man Cries” (Deep Purple cover)
“Now That We’re Dead”
“Turn The Page” (Bob Seger cover)
“Nothing Else Matters”
“All Within My Hands” (feat. Layne Ulrich ja Castor Hetfield)

Sähköinen setti:
“Disposable Heroes” (vaihtoehtoinen versio)
“The House Of The Rising Son” (The Animals cover)
“Wasting My Hate”
“For Whom The Bell Tolls”
“Master Of Puppets”
“Enter Sandman”

Kommentoi julkaisua