Metallica uudelleenjulkaisee ”Master Of Puppetsin” – mukana ennen julkaisematonta musiikkia

Thrash metallin sanansaattaja Metallica on julkaisemassa uusintapainosta klassikkoalbumistaan ”Master Of Puppets”. Uusintapainos tullaan julkaisemaan 10.11.2017 bändin oman levy-yhtiön Blackened Recordsin kautta.

Albumi on uudelleenmasteroitu, ja se julkaistaan erilaisina fyysisinä ja digitaalisina painoksina. Painosten kappalelistaukset ja tiedot ovat nähtävissä bändin kotisivuilla. Ennakkotilaukset on puolestaan tehtävissä yhtyeen verkkokaupassa.

Saatavilla oleviin versioihin kuuluvat tavalliset LP- ja CD-levyt, kolmen levyn laajennettu versio sekä rajoitettu erä bokseja. Laajennettu versio sisältää aikaisemmin julkaisemattomia demoja, raakamiksauksia, haastatteluja, live-kappaleita ja 28-sivuisen vihkosen. ”Rajoitetun erän boksi” sisältää tämän lisäksi 108-sivuisen kovakantisen kirjan aikaisemmin julkaisemattomista valokuvista ja haastatteluista, kolme LP-levyä, 10 CD-levyä, kasetin, kaksi DVD-levyä, kivipainatuksen, kansiollisen käsin kirjoitettuja sanoituksia sekä kuuden kappaleen setin rintanappeja. Alhaalla on nähtävissä video, jossa James Hetfield avaa pakkauksen.

Kommentit