Metallicalta black-metal aiheinen musiikkivideo ”ManUnkind” -kappaleesta

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 17.11.2016

Metallica ManUnkind-musiikkivideoYhdysvaltalainen thrash metal -suuruus Metallica julkaisee odotetun ”Hardwired…To Self-Destruct” -albuminsa huomenna. Levyltä on nyt katsottavissa black metal teemainen ”ManUnkind” -musiikkivideo, jonka on ohjannut ruotsalainen Jonas Åkerlund. Åkerlund toimi aikoinaan rumpalina Bathoryssa, mutta siirtyi pian ohjaamaan musiikkivideoita. Viimeaikoina Åkerlund on uutisoitu ”Lords Of Chaos” –elokuvan yhteydessä, jonka ohjaajaksi mies valittiin.  Katso Metallican ”ManUnkind” -musiikkivideo tästä:

”Hardwired…To Self-Destruct” -albumin ilmestymiseen saakka Metallica julkaisee kahden tunnin välein uusia musiikkivideoita, jolloin lopputuloksena nähdään video jokaisen albumin kappaleesta.  Musiikkivideoiden julkaisuajankohdat voit katsoa tästä:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Wednesday, November 16th:

12pm EST/9am PT – “Dream No More” (Directed by Tom Kirk) – Gshow Globo, Brazil
2pm EST/11am PT – “Confusion” (Directed by Claire Marie Vogel) – Rolling Stone, USA
4pm EST/1pm PT – “ManUNkind” (Directed by Jonas Åkerlund) – Bravewords, Canada
6pm EST/3pm PT – “Now That We’re Dead” (Directed by Herring & Herring) – Pitchfork, USA
8pm EST/5pm PT – “Here Comes Revenge” (Directed by Jessica Cope) – Triple M, Australia
10pm EST/5pm PT – “Am I Savage” (Directed by Herring & Herring) – Ro69.JP (Rockin’ On), Japan

Thursday, November 17th:

12a EST/9pm PT – “Halo On Fire” (Directed by Herring & Herring) – BiLD / Metal Hammer, Germany
2a EST/11pm PT – “Murder One” (Directed by Robert Valley) – Le Parisian, France
4a EST/1am PT – “Spit Out The Bone” (Directed by Phil Mucci) – NME, England
6a EST9am PT – “Lords of Summer” (Directed by Brett Murray) – Aftonbladet, Sweden