#MetallicaMondays-keikka piipahtaa Salt Lake Cityssä alkuvuodesta 1997: setissä muutama ”Load”-albumin live-harvinaisuus

Kirjoittanut Jani Lahti - 1.6.2020

Metallimusiikin jättiläisen, Metallican, maanantait ovat sujuneet vanhoja konsertteja striimaillen. Nyt on vuorossa herkkua erityisesti 1990-luvun puolenvälin Metallica-faneille, kun striimattavaksi on valikoitunut Salt Lake Cityn konsertti päivämäärällä 2. tammikuuta 1997.

Salt Lake Cityn konsertti oli osa ”Pour Touring Me” -nimistä kiertuetta. Kiertueella kuultiin luonnollisesti myös vastajulkaistun ja mielipiteitä jakaneen ”Load”-albumin kappaleita, jotka ovat myöhemmin muodostuneet pikemminkin harvinaisiksi yllätyksiksi Metallican liveseteissä. ”Load”-albumin kappaleista esitetään Salt Lake Cityssä ainakin ”Ain´t My Bitch” ja ”King Nothing”, ja kuullaanpa setin loppupuolella myös kitaristi Kirk Hammett tapailemassa huvikseen hieman Iron Maidenia.

Yhtye kerää jokaisen #MetallicaMonday-streamin yhteydessä varoja All Within My Hands -järjestölleen. Tällä kertaa hyväntekeväisyyden kohteena on koronapandemian runtelemat tahot. Lisää tietoa kampanjasta voit lukea järjestön kotisivuilta All Within My Hands.

Linkki Metallican vuoden 1997 Salt Lake Cityn konserttiin alla.

Luetuimmat

Uusimmat