#MetallicaMondays-konserttisarja matkustaa tänään Peruun: tarjolla harvinaisuuksia sisältävä ”Metallica By Request” -keikka vuodelta 2014

Thrash metal -legenda Metallica on viime viikkoina pitänyt yllä #MetallicaMondays-konserttisarjaa, jossa yhtye striimaa keikkojaan YouTube-kanavansa kautta. Tällä kertaa vuorossa on Metallican Perun-keikka vuodelta 2014. Yhtye soitti tuolla kiertueellaan ”Metallica By Request” -keikkoja, joissa fanit saivat valita settilistan. Luvassa on varmasti myös harvinaisuuksia bändin katalogista. Keikka tulee nähtäville Suomessa ensi yönä kello kolmen aikaan, mutta keikka on katsottavissa myös jälkikäteen viikon ajan yhtyeen YouTube-kanavalla. Lukuisia Metallican keikkoja on katsottavissa myös nugs.netin kautta.

Metallica on omistanut toukokuun hyväntekeväisyydelle. Voit tehdä lahjoituksia yhtyeen All Within My Hands Foundation -säätiölle, jonka kautta yhtye ohjaa varoja hyväntekeväisyyteen. Yhtye nostaa viikottain esille jonkin hyväntekeväisyysjärjestön, jolle varoja kerätään. Tähän mennessä etäkonserteilla on kerätty avustuksia yli 50 tuhatta dollaria. Lisätietoa löytyy All Within My Hands Foundationin kotisivuilta.

Yhtyeellä on lisäksi myynnissä Month Of Giving –verkokaupassaan erityisiä tuotteita, joista saadut tuotot ohjataan niin ikään hyväntekeväisyyteen. Toukokuun 18. päivä asti oli mahdollisuus ostaa myös livetallenteita Metallican yli 200 keikasta parin viime vuoden ajalta. Valikoimassa oli useampi Suomenkin keikka, sillä valikoimasta löytyi bändin viimevuotinen vierailu Kantolan Tapahtumapuistossa Hämeenlinnassa, vuoden 2018 Hartwall Areena -keikat ja vuoden 2014 Sonisphere-keikka Hietaniemestä. Koko Live Metallica -valikoimaan pääset tästä.

Linkki Perun-keikkaan löytyy tästä:

Kommentoi julkaisua