#MetallicaMondays-konserttisarjassa juhlitaan ”The Black Albumia”: Yhtye striimaa keikkansa Itävallasta vuodelta 2012


Thrash metal -legenda Metallica on viime viikkoina pitänyt yllä #MetallicaMondays-konserttisarjaa, jossa yhtye striimaa keikkojaan YouTube-kanavansa kautta. Tällä kertaa vuorossa on Metallican Itävallan-keikka vuodelta 2012. Yhtye soitti tuolloisella Euroopan-kiertueellaan läpi legendaarisen ”The Black Albumin” kyseisen albumin tultua kahdenkymmenen vuoden ikään. Settilistalla oli harvinaisempiakin otoksia kuten ”The Struggle Within”, ”My Friend Of Misery” ja ”Don’t Tread On MeKeikka tulee nähtäville Suomessa ensi yönä kello kolmen aikaan, mutta keikka on katsottavissa myös jälkikäteen viikon ajan yhtyeen YouTube-kanavalla. Lukuisia Metallican keikkoja on katsottavissa myös nugs.netin kautta.

Metallica on omistanut toukokuun hyväntekeväisyydelle. Voit tehdä lahjoituksia yhtyeen All Within My Hands Foundation -säätiölle, jonka kautta yhtye ohjaa varoja hyväntekeväisyyteen. Yhtye nostaa viikottain esille jonkin hyväntekeväisyysjärjestön, jolle varoja kerätään. Tähän mennessä etäkonserteilla on kerätty avustuksia yli 50 tuhatta dollaria. Lisätietoa löytyy All Within My Hands Foundationin kotisivuilta.

Yhtyeellä on lisäksi myynnissä Month Of Giving –verkokaupassaan erityisiä tuotteita, joista saadut tuotot ohjataan niin ikään hyväntekeväisyyteen. Toukokuun 18. päivä asti on mahdollisuus ostaa myös livetallenteita Metallican yli 200 keikasta parin viime vuoden ajalta. Valikoimassa on useampi Suomen-keikkakin, sillä valikoimasta löytyy bändin viimevuotinen vierailu Kantolan Tapahtumapuistossa Hämeenlinnassa sekä vuoden 2018 Hartwall Areena -keikat ja vuoden 2014 Sonisphere-keikka Hietaniemestä. Koko Live Metallica -valikoimaan pääset tästä.

Linkki ”The Black Album” -keikkaan löytyy tästä:

Kommentoi julkaisua