Kuva: Marko Syrjälä

Metallican Lars Ulrich kommentoi Panteran paluuta: ”He juhlistavat bändin musiikkia ja taikaa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.3.2023

Metallisuosikki Pantera teki paluun keikkalavoille pitkän hiljaiselonsa jälkeen. Bändissä toimii tällä hetkellä kitaran varressa Black Label Societystakin tunnettu Zakk Wylde sekä Anthraxin rumpali Charlie Benante.

Moni metallimuusikko ja -fani on jo kertonut mielipiteensä bändin paluusta sosiaalisessa mediassa, mutta nyt olisi tarjolla Metallica-rumpali Lars Ulrichin näkemys asiasta.

Ulrich kommentoi Panteran paluuta tuoreessa Revolverin haastattelussa.

”Mielestäni ajatus on se, että he juhlistavat Panteran musiikkia ja taikaa. Tiedän, että yhteisössä on puhuttu paljon siitä, kannattavatko ihmiset sitä vai eivät. Mutta minä olen sellainen ihminen, että jos Glenn Hughes haluaa mennä soittamaan Deep Purple -setin, kannatan sitä. Kannatan aina sitä, että ihmiset seuraavat musiikillisia ja luovia tavoitteitaan, joten tämä Panteran paluu on mielestäni hyvä asia. Ja Charlie [Benante] on tietenkin loistava.”

Pantera nähdään myös Metallican tulevan ”72 Seasons” -albumin kiertueella Pohjois-Amerikassa.

”Tapasimme [Abbottin] veljekset Ride the Lightning -kiertueella ja ystävystyimme heidän kanssaan. Tämä oli Dallasissa vuonna – mitä – 1622 tai jotain? Siitä on noin 400 vuotta. Rakastimme heitä molempia ja heillä oli siellä oma porukkansa, ja tapasimme heitä aina, kun kuljimme Teksasin läpi. Näimme bändin kehittyvän vuosien varrella rockista siihen luovaan, ainutlaatuiseen voimaan, joka heistä tuli. Meillä on siis ollut suhde heihin vuosikymmenien ajan”, Ulrich kertoo.

Luetuimmat

Uusimmat