Metallimusiikkia Australian metsäpaloista kärsivien eläinten hyväksi – myös suomalaisia muusikoita mukana hyväntekeväisyysprojektissa

Alankomaalainen kitaristi-säveltäjä Kevin Storm kerää musiikin avulla varoja Australian maastopaloista kärsineiden eläinten hyväksi. Maastopalot ovat riehuneet Australiassa jo kuukausia, ja CNN:n mukaan noin 7,3 miljoonaa hehtaaria maata on jo palanut. Se vastaa enemmän kuin Tanskan ja Belgian yhteenlaskettua aluetta.

Muun muassa Shining ja Equilibrium -yhtyeiden sessiokitaristina toiminut Kevin Storm halusi tehdä tulipaloista kärsineiden villieläinten hyväksi jotain, ja käynnisti tammikuun 4. päivä ”Australliance” -hyväntekeväisyyskampanjan.

Kampanjan osana Storm sävelsi kappaleen ”Can’t shut it off” ja pyysi lukuisia muita muusikoita mukaan soittamaan kappaleelle.

Myös hyvinkääläisen teatraalista metallia soittavan Lost in Grey -yhtyeen laulajakolmikko Harri Koskela, Anne Lill Rajala ja Emily Leone osallistuivat kappaleen toteutukseen.

”Maailmassa tapahtuu niin paljon kamalaa. Monesti voi tulla todella mitätön ja voimaton olo kaiken sen edessä“, Lost in Greyn sanoittaja-laulaja Anne Lill tuumaa. “Siksi onkin niin hienoa että Kevin on lähtenyt luotsaamaan tällaista kampanjaa, ja koonnut kaikki nämä ihmiset sen ympärille auttaakseen edes jotenkin. Minusta itse biisikin on sydäntäsärkevän kaunis. Olen äärettömän otettu siitä, että Kevin pyysi meitä mukaan tähän”, Anne Lill lisää.

“Toivomme että tämän kampanjan avulla voimme myös omalta osaltamme tehdä jotain konkreettista auttaaksemme. Vaikka maastopalot sammuisivat, apua tullaan tarvitsemaan vielä pitkään”, Lost in Grey -yhtyeen säveltäjä-kosketinsoittaja Harri Koskela toteaa.

Can’t shut it off” -kappale julkaistiin 13.1.2020 Bandcamp -palvelussa. Kappale on kuunneltavissa ja ostettavissa Bandcamp -palvelusta tästä linkistä: https://bit.ly/35PR4mX. Kappaleesta voi maksaa haluamansa summan. Kaikki tuotot ohjataan Wires Wildlife Rescue organisaatiolle Australian villieläinten hyväksi.

Lahjoituksia voi tehdä myös PayPalin kautta osoitteella kevin.storm1980@gmail.com .

Kappaleesta tullaan julkaisemaan lyriikkavideo 21.1.2020. Lisäksi kappale tulee kuunneltavaksi ja ostettavaksi lukuisiin musiikin suoratoistopalveluihin.

***

Taustaa:

Lost in Grey on vuonna 2013 perustettu hyvinkääläinen teatraalista metallia soittava yhtye. Yhtye palasi joulukuun puolivälissä Female Metal Voices 2019 -kiertueelta ja työstää tällä hetkellä kolmatta albumiaan. Yhtyeen jäsenet ystävystyivät hyväntekeväisyyskampanjan käynnistäneen alankomaalaisen Kevin Stormin kanssa ensimmäisellä euroopan kiertueellaan joulukuussa 2017.

***

Kevin Storm Official Facebookissa: https://www.facebook.com/kevinstormofficial/

Wires Wildlife Rescue: https://www.wires.org.au/

Lost in Grey: https://www.lostingrey.fi/ ja https://www.facebook.com/lostingrey/

***

Lisätietoja Can’t shut it off -kappaleesta:

Kevin Storm – Sävellys, sanoitus, kitara
Shawter (Dagoba) – laulu
Bjornar Erevik Nilsen (Vulture Industries) – laulu
Daniël de Jongh (Textures) – laulu
Cammie Gilbert (Oceans Of Slumber) – laulu
Louis Soenen (Fields of Troy) – laulu
Nils Courbaron (Sirenia) – kitara
Chris Gedge (Mocha Metal) – kitara
Eligio Tapia (Crepuscle) – kitara
Christina Earlymorn – Dermon (Finsterort) – kitara
Veli-Matti Kananen (Kalmah) – kosketinsoittimet, bassokitara
Frank Schilperoort (Dictated,..) – rummut
Carmen Agtsteribbe – laulu
Harri Koskela (Lost in Grey) – kuorolaulu
Anne Lill (Lost in Grey) – kuorolaulu
Emily Leone (Lost in Grey) – kuorolaulu

Miksaus – Bjornar Erevik Nilsen
Masterointi – Herbrand Larsen

Kappaleen kansitaide – Matthew Dunn
Koala-artwork – Zippi Viervier

Lyriikkavideo (julkaistaan 21.1.2020) – Costin Chioreanu

Kommentoi julkaisua